O zaman katılıyorum.Yarıştıkça anlarsın Karışık gibi duruyor ama öyle değil
Dün akşam çok yorgundum formatı okumaya üşendim ondan konuya bakıp çıktım.
kuralları okumaya üşeniyorum ilk hafta gelince öğrenirim deneye deneye sen ekle benide cnm
2 dakikanı alır. Yeni format güzel olduOkuyasım gelmiyor üşeniyorum.
Okudum şimdi pek birşey anlamadımda katılayım bari.2 dakikanı alır. Yeni format güzel oldu
Ekledim senide katılımcılar arasına.Okudum şimdi pek birşey anlamadımda katılayım bari.
Tamam anladım sayılır.Eski sezonlardan yarışanlar belki katılmak istersiniz ; @ABAY_06 , @HachiKo ,@Yiğitt , @ahmetbayramm , @papuleoo unuttuğum varsa kusura bakmasın
Ekledim senide katılımcılar arasına.
Anlamayanlar için kısa bir özet geçeyim ;
Tahmin saati 09.59'a kadar uzatıldı. Puan hesaplama son sezonla aynı. Yapımın bir katsayısı olacak kaç tane bilirse o kadar puan alacak. Buraya kadar aynı.
Gelelim asıl konuya. Artık sadece haftaiçi tahmin yapacağız. Tahminleri konu üzerinden değil @mrt-06 , ben ve yarışmacının dahil olduğu özel konuşmaya gönderilecek. Böylelikle yapılan tahminler başkaları tarafından kopyalanamayacak yada kopya çekilemeyecek.
Hafta içi puanlarda açıklanmayacak. Tüm hafta boyunca en yüksek puan yapan 4 yarışmacı dokunulmaz olacak. Geriye kalan yarışmacılar arasında bir oylama yapacağız. Kimse başkasının toplam puanını bilmediği için en düşük puan alan 2 isimi tahmin edecek. En çok oy alan 2 kişi cumartesi gününün retinglerinin tahminini yapacak. Daha düşük puan yapan elenecek.
Pazar günü hem elenen yarışmacı belli olacak hemde hafta içi kim ne kadar puan yapmış onu paylaşacağız.
du bakayım bu yarışma baya karışık bir şeye benziyor kafam bsarsa katılabilirim@harzemliişah abi sende katıl.
Bu abi. Tahmin saati 09.59'a kadar uzatıldı. Puan hesaplama son sezonla aynı. Yapımın bir katsayısı olacak kaç tane bilirse o kadar puan alacak. Buraya kadar aynı.du bakayım bu yarışma baya karışık bir şeye benziyor kafam bsarsa katılabilirim
Teşekkürler canısı. Katılsaydın keşke.Baya zevkli ve değişik bir hale dönüştürmüşsünüz.
Malesef katılamayacağım yarışmaya, emeğinize sağlık şimdiden @hayret bi şey @mrt-06
Kısa bir süre sonra ayrılacağım canısı, böyle katılıp ortada bırakmak ayıp olur.Teşekkürler canısı. Katılsaydın keşke.