sokak sanati TOP15'te!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,851
Puanı
711
Forumumuzun sevilen ve başarılı moderatörü ve benim de Karadut&Böğürtlenli Magnum Dondurmam ve Beren Saat fanı olan @sokak sanati arkadaşımız TOP 15'e girmiş bulunmaktadır.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Bu da hediyen.:ABu benim yeni favorim canısı.:bhr:
Carte_dOr-selection_mini-meyve_soleni.png

Tebrikler Umut. :D Sen de aramıza katıldın demek sonunda. :A

O değil de bir ara aramızda 5000 mesaj falan vardı gitgide yaklaşıyorsun bana. ss

https://fav10.net/forum/threads/sokak-sanati-top15te.243426/

Daha önce de girmiştim ama bu sefer daimi.:F

@*YıldırıM* napayım. Çok uzun.:(
Ay not defteri oluştur içine yaz.Kopyala yapıştır yap ben mi öğreteyim onu da.O zaman sen de bana birşey koy.Mesela makaron'um de ben çok severim Makaron.:bhr:

hayırlı olsun kardeşim başarılar
hediyen özel yaptırdım ha :D @sokak sanati
magnum-store-istanbul-bagdat-caddesinde-acildi1.jpg
Ay tepemden sinir geldi valla.
Bu ne ya ben yolladım... @sokak sanati yerime başkası geçerse forumu sallarım valla.:bağır::A

Son düzenleme:
Tebrikler Umut. :D Sen de aramıza katıldın demek sonunda. :A

O değil de bir ara aramızda 5000 mesaj falan vardı gitgide yaklaşıyorsun bana. ss

İlk senin 5.000 kulübünde çok bilenmiştim seni geçmeye ama olmamıştı yine olmaz gibi.:( Bir bal var sende.ss

Daha önce de katıldım ama zorla çıkarttılar.:F Teşekkürler bu arada Kaan'ım.:bhr: Hediyesiz geçene ceza var bil istedim.:A

Tebrikler canısı :oley:

Teşekkür ederim beybisi.:Z

hayırlı olsun kardeşim başarılar
hediyen özel yaptırdım ha :D @sokak sanati
magnum-store-istanbul-bagdat-caddesinde-acildi1.jpg

Çok haz verici duruyor.:F Teşekkür ederim düşündüğün için.:D

Ay not defteri oluştur içine yaz.Kopyala yapıştır yap ben mi öğreteyim onu da.O zaman sen de bana birşey koy.Mesela makaron'um de ben çok severim Makaron.:bhr:

Ay tepemden sinir geldi valla.
Bu ne ya ben yolladım... @sokak sanati yerime başkası geçerse forumu sallarım valla.:bağır::A

Uff oda uğraştırıyor.:A Biz en iyisi kısaltalım o işi.:Z

Magnum'um çeşitleri var.:F Sen böğürtlenli, @Çiğdem- acılı, @Felon 'da bu olsun.:A

İlk senin 5.000 kulübünde çok bilenmiştim seni geçmeye ama olmamıştı yine olmaz gibi.:( Bir bal var sende.ss

Daha önce de katıldım ama zorla çıkarttılar.:F Teşekkürler bu arada Kaan'ım.:bhr: Hediyesiz geçene ceza var bil istedim.:A

Magnum'um çeşitleri var.:F Sen böğürtlenli, @Çiğdem- acılı, @Felon 'da bu olsun.:A
ayy meşkeul etme beni rihannaya puan vericem şimdi :A:A:A

Olmaması için uğraşacaz artık bundan sonra. :A :Z

Rica ederim. :D O zaman buyur hediyen beğeneceğini umuyorum. :A

11947461_10153275093471676_7670772628981311709_n.jpg

Gençler bizi arkalarında bırakıyorlar. :D Galiba 4 yıl sonra top 15'den çıktım hayırlısı. :D

Olmaması için uğraşacaz artık bundan sonra. :A :Z

Rica ederim. :D O zaman buyur hediyen beğeneceğini umuyorum. :A

11947461_10153275093471676_7670772628981311709_n.jpg

Anlaşıldı sana dekolte lazım.:F Rihanna'ınj kliplerinde bol bol var. 1 vermeyi ben aklımdan çıkarıyorum yavaş yavaş.:A

Valla biraz bastırsam hiç uğraşların etki etmez ama vaktim yok.:A

Gençler bizi arkalarında bırakıyorlar. :D Galiba 4 yıl sonra top 15'den çıktım hayırlısı. :D

Hayırlısı bee.:D Zaten Top-15'in son 4'lüsü ilerlemiyor. Girersin yakında.:Z

ohaaaa :F:F:F ama iyi bir puan gelicektir merak etme :A:A:A

20^den aşağısı ortaya kaçıyor bende.:(