Polat Şaşmaz
Favori Üye
Neden dolayi ?aynen aga tam da dediğin gibi ondan o topa girmemişler![]()
Neden dolayi ?aynen aga tam da dediğin gibi ondan o topa girmemişler![]()
Ben diziyi sadece aslında sadece bu diziyi değil...şiddete özendiriyor ceza alması lazım
vadinin konseptleri arasında ayrım yoktur bizim 10.yılımız biliyosun geçeli 3 sene oldu![]()
şimdi aga zaten 10.yıl diye 3 sene önce bir sezon yayınladık bu sezonda aynısını yaparsan olmaz insanlara o pusunun 10. yılı diye söyleyemezsin 😀Neden dolayi ?
He tamam simdi caktimşiddete özendiriyor ceza alması lazım
vadinin konseptleri arasında ayrım yoktur bizim 10.yılımız biliyosun geçeli 3 sene oldu![]()
Ardi ardinaMuhteşem bir sezon bizleri bekliyor arkadaşlar herkese hayırlı ve uğurlu olsun
Kurtlar Vadisi Pusu 17 Eylül Saat 20'de Kendi Gününde Kanal D'de
2.Tanıtım 9 Eylül
Fragman 10 Eylül
bilginize
biz vadiyi KV KVP Diye ayırmıyoruz saçma olurdu 10.sezon ayağıHe tamam simdi caktim![]()
polatın hemen toparlanmasına çok evindim vlla ilk bölümler leylanın yasını tutar pasif rolde kalır diye korkuyordum tam aksine polat alemdar sahalara dönüyor ayy işte budur yani
polatın yanında cahitin olmayışıda tanıtıma ayrı bir tat katmış![]()
ayy durmasın zaten son 2 yıldır akifle cahit gibi çoluk çocuğa bıraktı ortalığı vadinin hali ortada bu sezon necati bey polat alemdara ağırlık vermek zorunda vadinin düzelmesi için başka sçeeneğimiz kalmadı bu sezon toparlanmaktan başka çaremiz yok umarım yine polatın aktifliği tanıtımlarda kalmazda bölümlerede yansırbiz vadiyi KV KVP Diye ayırmıyoruz saçma olurdu 10.sezon ayağı
polat kalbini kaybetti daha üzülemez baba anne eş bitti artık yezitler bitene kadar durmaz![]()
ayy durmasın zaten son 2 yıldır akifle cahit gibi çoluk çocuğa bıraktı ortalığı vadinin hali ortada bu sezon necati bey polat alemdara ağırlık vermek zorunda vadinin düzelmesi için başka sçeeneğimiz kalma bu sezon toparlanmaktan başka çaremiz yok umarım yine polatın aktifliği tanıtımlarda kalmazda bölümlerede yansır![]()
aaa şu yeni gelen kadın oyuncu korkutuyor ayoll beni umarım polatla aşk yaşamaz bu sezon bari aşk olmasın ben 12 yaşından beridir eskiden itibaren hepsini güncel izleyen birisiyim ve ilk defa vadiyi 2 sezon üst üste kötü görüyorum tamam ara sıra 1 sezon bazen urgun olup sonra toparlanıyorduk ama hiç 2 sezon üst üste kötü görmemiştim vadiyi kesinlikle kredimiz falan kalmadı arka arkaya 3.sezonumuzda kötü geçerse düşünmek istemiyorum bu sezon artık toparlanmak zorundayız kösem sultanda geldi perşembeye yen ufak bir ihmalsizlik büyük dert açar başımıza 🙂🙂🙂geçen seneden daha fazla aksiyon sahnesinin başını usta çekecektir
tabi ki haksızsın dinsiz dizi mi olur illa ki camide mezarlıkta vs. çekim olacak öyle saçmalık mı olurBen diziyi sadece aslında sadece bu diziyi değil...
Dini karıştırmalarına sinirleniyorum.Mesela mezarlıkta çekim yapılma.Caamilerde çatışma falan.Haksız mıyım.
Çatışma da olmaz ama değil mi.Caami'de çatışma mı olurmuş hiç.tabi ki haksızsın dinsiz dizi mi olur illa ki camide mezarlıkta vs. çekim olacak öyle saçmalık mı olurhayatın odağıdır din sen bunu nasıl devre dışı bırakabilirsin
bir karakter öldüğünde onun cenazesi nasıl olmaz![]()
aaa şu yeni gelen kadın oyuncu korkutuyor ayoll beni umarım polatla aşk yaşamaz bu sezon bari aşk olmasın ben 12 yaşından beridir eskiden itibaren hepsini güncel izleyen birisiyim ve ilk defa vadiyi 2 sezon üst üste kötü görüyorum tamam ara sıra 1 sezon bazen urgun olup sonra toparlanıyorduk ama hiç 2 sezon üst üste kötü görmemiştim vadiyi kesinlikle kredimiz falan kalmadı arka arkaya 3.sezonumuzda kötü geçerse düşünmek istemiyorum bu sezon artık toparlanmak zorundayız kösem sultanda geldi perşembeye yen ufak bir ihmalsizlik büyük dert açar başımıza 🙂🙂🙂
cami değil zaten kilise sanıyorum orasıÇatışma da olmaz ama değil mi.Caami'de çatışma mı olurmuş hiç.![]()
Ben Pusu'yu ele alarak konuya 10. sezon yazdım, yanlış anlaşılmasın.şiddete özendiriyor ceza alması lazım
Camilerde de oluyor.Yanlış hatırlamıyorsam Kanal 7 ya da Samanyolu TV'de olmuştu.cami değil zaten kilise sanıyorum orasıkıbrısta olması lazım
aga 1 gün arayla fragman vereceklerine ihtimal vermiyorum tüyoyu nerden aldınMuhteşem bir sezon bizleri bekliyor arkadaşlar herkese hayırlı ve uğurlu olsun
Kurtlar Vadisi Pusu 17 Eylül Saat 20'de Kendi Gününde Kanal D'de
2.Tanıtım 9 Eylül
Fragman 10 Eylül
bilginize