Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Sezon Tanıtımı | Kanal D

Muhteşem bir sezon bizleri bekliyor arkadaşlar herkese hayırlı ve uğurlu olsun :)
Kurtlar Vadisi Pusu 17 Eylül Saat 20'de Kendi Gününde Kanal D'de
2.Tanıtım 9 Eylül
Fragman 10 Eylül
bilginize

şiddete özendiriyor ceza alması lazım :D

vadinin konseptleri arasında ayrım yoktur bizim 10.yılımız biliyosun geçeli 3 sene oldu :D
Ben diziyi sadece aslında sadece bu diziyi değil...
Dini karıştırmalarına sinirleniyorum.Mesela mezarlıkta çekim yapılma.Caamilerde çatışma falan.Haksız mıyım.

polatın hemen toparlanmasına çok evindim vlla ilk bölümler leylanın yasını tutar pasif rolde kalır diye korkuyordum tam aksine polat alemdar sahalara dönüyor ayy işte budur yani:Z

polatın yanında cahitin olmayışıda tanıtıma ayrı bir tat katmış :A:A:A

He tamam simdi caktim :D
biz vadiyi KV KVP Diye ayırmıyoruz saçma olurdu 10.sezon ayağı :)

polatın hemen toparlanmasına çok evindim vlla ilk bölümler leylanın yasını tutar pasif rolde kalır diye korkuyordum tam aksine polat alemdar sahalara dönüyor ayy işte budur yani:Z

polatın yanında cahitin olmayışıda tanıtıma ayrı bir tat katmış :A:A:A

polat kalbini kaybetti daha üzülemez baba anne eş bitti artık yezitler bitene kadar durmaz :)

biz vadiyi KV KVP Diye ayırmıyoruz saçma olurdu 10.sezon ayağı :)

polat kalbini kaybetti daha üzülemez baba anne eş bitti artık yezitler bitene kadar durmaz :)
ayy durmasın zaten son 2 yıldır akifle cahit gibi çoluk çocuğa bıraktı ortalığı vadinin hali ortada bu sezon necati bey polat alemdara ağırlık vermek zorunda vadinin düzelmesi için başka sçeeneğimiz kalmadı bu sezon toparlanmaktan başka çaremiz yok umarım yine polatın aktifliği tanıtımlarda kalmazda bölümlerede yansır
:Z:Z:Z

ayy durmasın zaten son 2 yıldır akifle cahit gibi çoluk çocuğa bıraktı ortalığı vadinin hali ortada bu sezon necati bey polat alemdara ağırlık vermek zorunda vadinin düzelmesi için başka sçeeneğimiz kalma bu sezon toparlanmaktan başka çaremiz yok umarım yine polatın aktifliği tanıtımlarda kalmazda bölümlerede yansır :Z:Z:Z

geçen seneden daha fazla aksiyon sahnesinin başını usta çekecektir

geçen seneden daha fazla aksiyon sahnesinin başını usta çekecektir
aaa şu yeni gelen kadın oyuncu korkutuyor ayoll beni umarım polatla aşk yaşamaz bu sezon bari aşk olmasın ben 12 yaşından beridir eskiden itibaren hepsini güncel izleyen birisiyim ve ilk defa vadiyi 2 sezon üst üste kötü görüyorum tamam ara sıra 1 sezon bazen urgun olup sonra toparlanıyorduk ama hiç 2 sezon üst üste kötü görmemiştim vadiyi kesinlikle kredimiz falan kalmadı arka arkaya 3.sezonumuzda kötü geçerse düşünmek istemiyorum bu sezon artık toparlanmak zorundayız kösem sultanda geldi perşembeye yen ufak bir ihmalsizlik büyük dert açar başımıza 🙂🙂🙂

Ben diziyi sadece aslında sadece bu diziyi değil...
Dini karıştırmalarına sinirleniyorum.Mesela mezarlıkta çekim yapılma.Caamilerde çatışma falan.Haksız mıyım.
tabi ki haksızsın dinsiz dizi mi olur illa ki camide mezarlıkta vs. çekim olacak öyle saçmalık mı olur :D hayatın odağıdır din sen bunu nasıl devre dışı bırakabilirsin
bir karakter öldüğünde onun cenazesi nasıl olmaz :D

tabi ki haksızsın dinsiz dizi mi olur illa ki camide mezarlıkta vs. çekim olacak öyle saçmalık mı olur :D hayatın odağıdır din sen bunu nasıl devre dışı bırakabilirsin
bir karakter öldüğünde onun cenazesi nasıl olmaz :D
Çatışma da olmaz ama değil mi.Caami'de çatışma mı olurmuş hiç.:bağır:

Necati Şaşmaz aksiyon sahnelerinin çok fazla olmasından ötürü sezon öncesi 5 kilo vermiş bu bile insanı heycanlandırmaya yetiyor :D

o değilde serdar akar ın imzası çok net be vallahi eski vadi son sezon havası alıyorum efsaneeeeeeeee

aaa şu yeni gelen kadın oyuncu korkutuyor ayoll beni umarım polatla aşk yaşamaz bu sezon bari aşk olmasın ben 12 yaşından beridir eskiden itibaren hepsini güncel izleyen birisiyim ve ilk defa vadiyi 2 sezon üst üste kötü görüyorum tamam ara sıra 1 sezon bazen urgun olup sonra toparlanıyorduk ama hiç 2 sezon üst üste kötü görmemiştim vadiyi kesinlikle kredimiz falan kalmadı arka arkaya 3.sezonumuzda kötü geçerse düşünmek istemiyorum bu sezon artık toparlanmak zorundayız kösem sultanda geldi perşembeye yen ufak bir ihmalsizlik büyük dert açar başımıza 🙂🙂🙂

haklısın hemde çok haklısın aşk yaşatacaklarını sanmıyorum polat kalbini kapatır çünkü artık aşk yok tamamiyle devlet meselelerine devletin mefaatlerine yönelecek ve ülkeyi kaos'a sürükleyenlerin kafasını alacak düşüncem bu :) buda bize efsane bir sezon izletecek

Muhteşem bir sezon bizleri bekliyor arkadaşlar herkese hayırlı ve uğurlu olsun :)
Kurtlar Vadisi Pusu 17 Eylül Saat 20'de Kendi Gününde Kanal D'de
2.Tanıtım 9 Eylül
Fragman 10 Eylül
bilginize
aga 1 gün arayla fragman vereceklerine ihtimal vermiyorum tüyoyu nerden aldın :D