The Walking Dead'in 2.Kez Spin-Off'u Gelebilir!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
The Walking Dead'in 2.Kez Spin-Off'u Gelebilir!

11953133_890341504354679_5397149901429072522_n-150x150.png

Dünyaca ünlü diziden büyük gelişmeler var!

Norman Reedus katıldığı bir panalde iki karakter için bir spin-off dizinin olabileceğinin sinyallerini verdi. Açıkçası Daryl ve Merle kardeşleri bir kez daha bir arada görmek güzel olurdu.

Dizi ile ilgili henüz net bir şey yok ortada. Eğer karşılıklı anlaşmalar sağlanırsa The Walking Dead'in 2.Kez Spin-Off'u ilerleyen yıllarda görebiliriz.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Valla ben Game Of Thrones'in Spin-OFF bekliyorum.
Robert ve Ned'in demir tahtı feth etmesi zamanını ve Jon Snow'un doğuşunu. Çok ama çok merak ediyorum. Olsa ne güzel olur ama. @OzaN @xemrexxx

Valla ben Game Of Thrones'in Spin-OFF bekliyorum.
Robert ve Ned'in demir tahtı feth etmesi zamanını ve Jon Snow'un doğuşunu. Çok ama çok merak ediyorum. Olsa ne güzel olur ama. @OzaN @xemrexxx
Game Of Thrones bittikten sonra onunda bir spin-off'unu yapabilirlermiş. :) Bir haberde okumuştum ama şimdilik söylenti kesin değil.

ayy işte gerçek spin of budur @Harunnn60 aylardır söylüyorum daryl başrol olmalı öyle spin of yapmalılar diye walking deadla bağlantılı olucak ve ara sırada ortak bölüm çekicekler

the vampire diaries the originals ve arrow flash gibi

darly e ayrı bir spin of olmasını her fırsaatt söylüyordum ve ara sıra ortak bölümler offf yıkılır ortalık vlla :Z:Z:Z

ayy işte gerçek spin of budur @Harunnn60 aylardır söylüyorum daryl başrol olmalı öyle spin of yapmalılar diye walking deadla bağlantılı olucak ve ara sırada ortak bölüm çekicekler

the vampire diaries the originals ve arrow flash gibi

darly e ayrı bir spin of olmasını her fırsaatt söylüyordum ve ara sıra ortak bölümler offf yıkılır ortalık vlla :Z:Z:Z

Bağlantı olacağını zannetmiyorum dizinin öncesini konu alacak ama daha sonra TWD'nin 1.sezonuna bağlayabilirler. :D
2 Kardeşin hikayesini işleyecekler sanırım virüs yayıldığı ilk andan itibaren ne yaptıklarını öğreneceğiz. :D

Bağlantı olacağını zannetmiyorum dizinin öncesini konu alacak ama daha sonra TWD'nin 1.sezonuna bağlayabilirler. :D
2 Kardeşin hikayesini işleyecekler sanırım virüs yayıldığı ilk andan itibaren ne yaptıklarını öğreneceğiz. :D
bağlantılı olmasa bile spin of olması için o dizinin önemli yan kadrosunun oyuncularından olusması gerekir ben rear walking dwadı bu dizinin spin ofu olarak görmüyorum bu diziden oyuncularla olusmalı spin off ozaman ilgi görüyor çünkü daryl in olduğu spin of un ilgi görmemesi imansız bence merlede dönücekmiş
:Z:Z:Z

bağlantılı olmasa bile spin of olması için o dizinin önemli yan kadrosunun oyuncularından olusması gerekir ben rear walking dwadı bu dizinin spin ofu olarak görmüyorum bu diziden oyuncularla olusmalı spin off ozaman ilgi görüyor çünkü daryl in olduğu spin of un ilgi görmemesi imansız bence merlede dönücekmiş
:Z:Z:Z
Aynen Darly ve Merle çok sevilen karakterler. Eğer anlaşmalar sağlanırsa reyting rekoru kırar bu dizi. :D Demedi deme sonra. :D

Aynen Darly ve Merle çok sevilen karakterler. Eğer anlaşmalar sağlanırsa reyting rekoru kırar bu dizi. :D Demedi deme sorna. :D
ama daryl ozaman twd den yine çıkamsı lazım diziler bağlantılı olmasa bile 2 dizide aynı anda olamaz galiba öldürürler darly i twd de :(:(:(

Daryl ve Merle ile ilgili olacaksa izlerim onun dışında izlemem sanırım :A