5 Kasım 2010 Cuma Reyting Sonuçları

ozan sence artmışmıdır kılıç gününün reytingleri :)

bu bölüm manyaktı ya çoğu kişi son sahnede ağlamış..Hafız baba ve karısı kılıç alinin çocuğu tanju öldü kızıltanlılar öldürdü...Bi taraftan korkuyorum dizi final yapıcak diye ama bi taraftanda savaş şimdi başlıyo gibi geliyo

Pek arttığını sanmıyorum ben. Dizi bir türlü arttıramadı reytingini. Son bölümde reyting arttıracak birşeyler olduysa artmış olabilir :):)

türk insanı nerde boş dizi var onu izliyo arkadaş..Fatmagülün suçu ne haha küçük kadınlar yaprak dökümü..Ben Kılıç Günü gibi dizi görmedim yemişim ezeli vadiyi :)

bu bölüm manyaktı ya çoğu kişi son sahnede ağlamış..Hafız baba ve karısı kılıç alinin çocuğu tanju öldü kızıltanlılar öldürdü...Bi taraftan korkuyorum dizi final yapıcak diye ama bi taraftanda savaş şimdi başlıyo gibi geliyo

O zaman artmış olabilir ama aynı saatte Kavak Yelleri de iddialıydı sanırım...

Fatmagül ya da yaprak dökümü falan boş dizi doğrudur da,ezel ve vadiye boş demek biraz fazla ağır bence.

Açıklandı,Kılıç Günü totalde 33, A/B'de 36,Kavak Yelleri arttığı için Kılıç Günü artamamış...

Zaten bizim dizi saatten kaybediyo 22:45 te başkıyo 1 de dizi bitiyo adam gibi koysalar 20:00 gibi hiç bi sıkıntı olmucak eminim

Zaten bizim dizi saatten kaybediyo 22:45 te başkıyo 1 de dizi bitiyo adam gibi koysalar 20:00 gibi hiç bi sıkıntı olmucak eminim

İstisnalar olabilir ama az izlenen diziler genelde geç saatlerde daha başarılıdır...
Aynı saatte Canlı Para da sıkıştırmış,yayından kalkacaktır yakında tahminen,çok takma dizilere...

Deli Saraylı ve Kılıç Günü çok kötü reyting almış maalesef. İkisinin de bitmesi an meselesi...
İlk mesaja eklendi sıralamalar ve günün yorumu :)

Perfect yorum üstadım,yalnız Geniş Aile'nin düşmesiyle geç saatte girmesinin pek alakalı olduğunu sanmıyorum,diğer dizilerin güçlenmesiyle ilgili gibi...

bence kanal değişecek genelde öyle olur kanal değiştiği zamanda reytingler yükselmezse dizi yayından kalkar

Perfect yorum üstadım,yalnız Geniş Aile'nin düşmesiyle geç saatte girmesinin pek alakalı olduğunu sanmıyorum,diğer dizilerin güçlenmesiyle ilgili gibi...
Bence alakalı. Çünkü dizinin sonu Kavak Yelleri ile kesişti. Başlangıç için geçen zamanda da izleyici Deli Saraylı, Yerden Yüksek veya Gönülçelen'e kaymış olabilir.

Star günü tek Geniş Aile ile geçirmeye çalışıyor ama ikinci bir dizi veya program şart Star'a. Yoksa bu şekilde gelecektir reytingler.

Kılıç Günü'nün kanal değiştireceğini pek sanmıyorum. Belki TRT'ye geçebilir. Doludizgin Yıllar da olduğu gibi. O da Osman Sınav yapımıydı yanılmıyorsam.

Canlı Para'da çok iyi reyting almış,ileriki haftalarda Kavak Yellerini bitirebilir canlı para,iddialıyken bile yerinde saydırmış Kavak Yelleri'ni,2 hafta önceyle aynı,hatta daha kötüymüş...

Canlı Para alabileceği maksimum reytinglerden birini almış akşam. Ben Kavak Yelleri'ni zorlayabileceğini düşünmüyorum. Zaten haftaya 20.00'de başlayacak büyük ihtimal. 20.00'de de işi çok zor.

Canlı Para alabileceği maksimum reytinglerden birini almış akşam. Ben Kavak Yelleri'ni zorlayabileceğini düşünmüyorum. Zaten haftaya 20.00'de başlayacak büyük ihtimal. 20.00'de de işi çok zor.

Kavak Yelleri'nin karşısına çıkmaya devam ederse KY yavaş yavaş düşer bence üstadım,şimdilik 20:00 de gibi ama yüz kere değişeceği için bir şey diyemiyorum...

Hayat Ağacı'na ne diyorsun,uzun süredir yayında,daha da kalkmayacak gibi,sence özrü uzun mu?

Kavak Yelleri'nin karşısına çıkmaya devam ederse KY yavaş yavaş düşer bence üstadım,şimdilik 20:00 de gibi ama yüz kere değişeceği için bir şey diyemiyorum...

Hayat Ağacı'na ne diyorsun,uzun süredir yayında,daha da kalkmayacak gibi,sence özrü uzun mu?
Canlı Para'nın reytinginin yakın zaman içerisinde düşeceğini tahmin ediyorum. Zaten dikkat edersen güçlü dizilerin karşısında ilk 20'ye dahi giremiyor. Pazartesi 22.30 ve Cuma 22.30'da iyi reytingler alıyor çünkü karşılarında fazla rakip yok. Akşam Kavak Yelleri ve Kılıç Günü vardı sadece karşısında. Kılıç Günü'nün izleyici sayısı oldukça az zaten reytinglere göre. Kavak Yelleri'ni izlemeyenler için tek alternatif kalıyor. O da Canlı Para. Ben Kavak Yelleri'nin izleyicisinden çalabileceğini hiç sanmıyorum. Efe'nin de normale dönmesiyle 7-8'den aşağı düşmez reytingleri. Bu da gayet iyi bir reyting.

Hayat Ağacı'na en azından birkaç hafta daha şans tanıyacaklarını düşünüyorum. AB'de 10 share civarı alıyor çünkü ve bu çok kötü değil. Yine de Kanal D yerine ne konulabileceği konusunda çalışıyorlardır. Fakat yeni bir program beklemiyorum. Çünkü ne yapsalar tutmadı. Pes edip, dizi yayınlayacaklarını düşünüyorum.Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'ın tekrarları daha çok izleniyor programlardan.

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961