Ütopya'ya Veda Eden İsim Belli Oldu! / 7 Ağustos 2015

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061

111_15369798455568621821671.jpg

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, sevilen ve ilgiyle takip edilen Ütopya'da eleme heyecanı yaşandı. Yapılan oylamada Yıldız , Buket ve Çağlar elenme adayı olmuşlardı.

Sonuçların bugün belli olması itibariyle Ütopya'ya veda isim Yıldzı oldu. Sadece 2 ay Ütopya'da kalan Yıldız , Ütopya'ya ve hayallerine veda etti.

Ütopya hafta içi hergün yeni bölümleriyle Tv8'de

7862_11a84bf021200e8dd3605a0a74609f7e_480x240.jpg

Son düzenleme:
Şu videoda yatağı devirmişti. çok gıcık olmuştum. :F İyi ki elendi ya. :D
Semih zaten sesini çıkaramıyordu Yıldız'a. :D Çok fenaydı, sosyal medyada çingene diyorlar kıza. :D Aslında iyi yapıyordu kendince, diğerleride öyle savunsa kendisini. :D Helal olsun kıza yinede, hiç sevmesemde. :A

Semih zaten sesini çıkaramıyordu Yıldız'a. :D Çok fenaydı, sosyal medyada çingene diyorlar kıza. :D Aslında iyi yapıyordu kendince, diğerleride öyle savunsa kendisini. :D Helal olsun kıza yinede, hiç sevmesemde. :A
Bende emin değilim ama Çingene sanırım. Hatta babam bu kızı ilk gördüğünde Çingene olabilir dedi :F Çünkü sesi ve yüz ifadesi benziyordu bence. :D

Evet semih sesini çıkarmadı benim sevgilimin yatağını fırlatsa ben oraya dar ederdim bunu.ss

Bende emin değilim ama Çingene sanırım. Hatta babam bu kızı ilk gördüğünde Çingene olabilir dedi :F Çünkü sesi ve yüz ifadesi benziyordu bence. :D

Evet semih sesini çıkarmadı benim sevgilimin yatağını fırlatsa ben oraya dar ederdim bunu.ss
Neyse o değilde bu geri dönüşlerden sonra ful gidiyoruz. :Z Ful karşıdan yolluyoz yine. :A

Aslinda baslarda sevmistim ama Bukete yaptiklarindan sonra dustu gozumden. Simdilik favorilerim buket,bahadir,noyan diger grubu sevmesem de kaan biraz komik :D

İyi olmuş.:F Yani aslında kim olduğunu bilmiyorum hatta bireysel mi yoksa Semihler'den mi onu da bilmiyom ama desteklediğim kişilerden değil.:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961