Neden aga öyle düşünüyon?malesef bu sonucu bekliyordum avrupa da bir başarı elde edemeyiz bu yapıyla hele ki şampiyonlar liginde hiç şansızmız yoktu süper ligde de şampiyon fb olur
Dur daha Uefadan da eleneceklerGünü kurtardık gibi ha ne dersin
şimdi bişey yazıcam uyarı almamak için yazmıyorummalesef bu sonucu bekliyordum avrupa da bir başarı elde edemeyiz bu yapıyla hele ki şampiyonlar liginde hiç şansızmız yoktu süper ligde de şampiyon fb olur
İbrahimovic'i satın almak zordur, çok para ister ve oyuncuyu takıma monte etmek de zor.Daha atmasınlarda Perreira yazık etti takıma.
İbrahimovi alacaklarmış Gs haketmiyor yine gidiyor anlamıyorum ya yine kötü temsil etçekler kaç senedir onlar gidiyor.sssss
Fenerbahçe'yi değil, Shakhtar Donetsk'i destekleyenler ve benimseyenler bayram etsinler! Türk takımı yeniliyor ve seviniliyor. İyi yoldasınız iyi, devam böyle!
"Para bizim cebimize girsin." diyorlar. Amaçları bu tabi ki. Umurlarında değil gerisi. Spor konusunda, özellikle de futbol konusunda ülkede birlik ve beraberlik yok.
Birlik beraberlki yok maalesef herkes kendi takımını düşünüyor ama hiç Türk takımı olduğuna bakmıyor maalesef sonra Şl direk gidemicek şampiyonumuz sonra cezasını çekecez.İbrahimovic'i satın almak zordur, çok para ister ve oyuncuyu takıma monte etmek de zor.
"Cebimize para girsin." diyenlerin takımı, bakalım gerçekten bunu başarabilecek mi, göreceğiz.
"Ezeli rekabet" diye diye olayı bambaşka boyuta taşıdılar. Birbirlerine düşman gözüyle bakıyorlar. Bir de anadolu takımları da, üç büyüklere düşman olabiliyor. Hiç yok yani.Türkiye'de hiçbir konuda birlik ve beraberlik yok. Ülkenin Avrupa ve dünyadaki konumunu düşünen yok, herkes günlük başarıların peşinde. O yüzden FİFA'da durumumuz da ortada.
Aynen bide o var uefada da güçlü takım yokkiDur daha Uefadan da elenecekler
Uefa enazından zor değil orda iş yapar fener ama birlik beraberliğede ihtiyaç var ülkede."Ezeli rekabet" diye diye olayı bambaşka boyuta taşıdılar. Birbirlerine düşman gözüyle bakıyorlar. Bir de anadolu takımları da, üç büyüklere düşman olabiliyor. Hiç yok yani.
Klasik. Gider en dandik takima yenilirlerAynen bide o var uefada da güçlü takım yokki
ne yazıacaksan yaz benden alıntı yapıyosan net ol ya da hiç alıntı falan yapma dünkü çocuk gelmiş bana ne diyor benden büyük fenerli yok napalım hayal mi kuralım 20 günlük takım shaktarı eleyip diğer turuda geçip şampiyonlar ligine mi gidecektişimdi bişey yazıcam uyarı almamak için yazmıyorum
Neyse, biz takıma dönelim yine. Fenerbahçe'nin güçlü oyuncu kadrosu var bence. Shaktar Donetsk değil de başka bir takımla eşleşse turu rahatlıkla geçerdi. Ukrayna'da liglerin erken açılması ve Shaktar'ın oturmuş bir kadrosunun bulunması sizin için dezavantaj oluşturdu. Ayrıca, Fenerbahçe takım olarak oturmadı daha. Zamana ihtiyacı var."Ezeli rekabet" diye diye olayı bambaşka boyuta taşıdılar. Birbirlerine düşman gözüyle bakıyorlar. Bir de anadolu takımları da, üç büyüklere düşman olabiliyor. Hiç yok yani.
aslında seri başı olacaktı ama o cezalar olmasaydı ona benziyen bişeyle ilgili birisini suçlucaktım onu @Sürgünüme anlattım profil mesajıylane yazıacaksan yaz benden alıntı yapıyosan net ol ya da hiç alıntı falan yapma dünkü çocuk gelmiş bana ne diyor benden büyük fenerli yok napalım hayal mi kuralım 20 günlük takım shaktarı eleyip diğer turuda geçip şampiyonlar ligine mi gidecekti
Birlik beraberlki yok maalesef herkes kendi takımını düşünüyor ama hiç Türk takımı olduğuna bakmıyor maalesef sonra Şl direk gidemicek şampiyonumuz sonra cezasını çekecez.
Uefa enazından zor değil orda iş yapar fener ama birlik beraberliğede ihtiyaç var ülkede.
aga shaktar sistem takımı fb gs bjk bütün takımlarıda eler , fb daha dün kurulmuş bir takım takım iyi değil daha hazır değil çok belli,Neden aga öyle düşünüyon?
aga shaktar sistem takımı fb gs bjk bütün takımlarıda eler , fb daha dün kurulmuş bir takım takım iyi değil daha hazır değil çok belli,Neden aga öyle düşünüyon?