Fenerbahçe'den Tatsız Veda!

Takımın baskıyı kurmuş, her şey lehine ne gerek var öyle harekete.

Perreira en büyük suçlu.

3 oldu Perreira o hareketi yapmasaydı takım gol atacaktı Alves o topu indirse herşey değişçekti.

Umudum vardı, umudum bitti ve üçüncü golden sonra maçı bıraktım. Vitor Pereira gereksiz hareket yaptı, niye müdehale edersin be adam! Adamlar bir penaltı yaptı, sonra kontradan golü yedik. Çok iyi bir takıma sahibiz ama takım olmayı başaramadık. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe'den daha çok maça çıktı, o tarz bir avantajı da vardı. Gereksiz top kayıplarıyla, kontradan golleri yedik. Böyle olmamalıydı ama böyle oldu.

Lucescu bildiğiniz gibi. :)

CLq8r7WW8AkJrNl.jpg

Uefa Avrupa Ligi Beşiktaş ve Fenerbahçe çok iyi yerlere gelecektir çok başarılı olacaklarını düşünüyorum başarılar iki takımada. :)

Fenerbahçe'yi değil, Shakhtar Donetsk'i destekleyenler ve benimseyenler bayram etsinler! Türk takımı yeniliyor ve seviniliyor. İyi yoldasınız iyi, devam böyle!

Fenerbahçe'yi değil, Shakhtar Donetsk'i destekleyenler ve benimseyenler bayram etsinler! Türk takımı yeniliyor ve seviniliyor. İyi yoldasınız iyi, devam böyle!
Yenilsin istiyorlar bu maç ülke puanı için önemliydi sağlık olsun Beşiktaş Fenerbahçe Uefada çok başarılı olacaklardır hayırlısı buymuş. :)

Yenilsin istiyorlar bu maç ülke puanı için önemliydi sağlık olsun Beşiktaş Fenerbahçe Uefada çok başarılı olacaklardır hayırlısı buymuş. :)
"Para bizim cebimize girsin." diyorlar. Amaçları bu tabi ki. Umurlarında değil gerisi. Spor konusunda, özellikle de futbol konusunda ülkede birlik ve beraberlik yok.