Çağla Şikel Ve Alişan Yeni Sezonda Evlilik Programı Yapacaklar!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
thumbnail_1438633865.jpg

Show TV'nin gündüz kuşağında sevilerek izlenen ikilisi Çağla Şikel ve Alişan yeni sezonda yeni bir bir format ile izleyici karşına geçecekler!

Show TV İç Yapımlar ekibi C Yapım tarafından hazırlanan gündüz kuşağında magazin, müzik, sohbet ve yemek bölümlerinin yer aldığı "Her Şey Dahil" programı iyi izlenme oranları elde ederek kanalını memnun ediyordu. Ancak Show TV ikilinin potansiyelini daha yüksek gördüğü için farklı bir format ile yeni program hazırlıklarını başlattı.

EVLİLİK PROGRAMI YAPACAKLAR!

Kanalın TMSF yönetiminde olduğu dönemde Star TV'ye transfer olan Evleneceksen Gel'in ardından ekranların sevilen ikilisi Çağla Şikel ve Alişan Show TV'de evlilik programı yapacaklar.

Son düzenleme:
Süper düşünmüş bence Show Tv :) İkili çok iyi bir program ortaya çıkaracaktır, beğendim ben seçimleri ve formatı. :)

Alişan ve Çağla Şikel, bir izdivaç programı için iyi isimler. Evleneceksen Gel'den doğan boşluğu doldurmak için akıllıca bir alternatif olmuş bence.

Cennet Mahallesinde olsalardı şimdi 6 reyting garantiydi :(

Bencede ama şu varki, örnek Roman Havası dizisinin teknik ekibi hatalıydı. Senarist, yönetmen, yapım..

Ethem, beter, muharrem gibi kilit karakterler yapmamaları, senaryonun istanbul türkçesi ile işlenmesi gibi çekilen mekanlarda kötüydü. Yani hiç izlenilir tarafı yoktu.

Bunu söylememin amacı aslında oyuncularda değil hata:)

Bencede ama şu varki, örnek Roman Havası dizisinin teknik ekibi hatalıydı. Senarist, yönetmen, yapım..

Ethem, beter, muharrem gibi kilit karakterler yapmamaları, senaryonun istanbul türkçesi ile işlenmesi gibi çekilen mekanlarda kötüydü. Yani hiç izlenilir tarafı yoktu.

Bunu söylememin amacı aslında oyuncularda değil hata:)
Yani ben izledim de olmadı beceremediler rollerini millet Pembeyi arıyordu yani :D

Yüz bölüm birbirlerine kavuşamayan, ferhat ve sultan evlilik programı sunuyor demek:Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961