'Tatlı Küçük Yalancılar' Final Yapıyor!

Uçankuş'un ne alıp veremediği var bu diziyle. :( İnşallah daha uzun sürer dizi.

Geçen haftaki senarist isyanı haberlerini de Uçankuş çıkarmıştı ve Elif Usman yalanlamıştı.

Maalesef beklenen bir şeydi. Kaliteli bir yapım olduğu belliydi, ama izleyici ekran karşısında bulmaca çözmeyi sevmiyor artık. Yine de Star'ın diziyi yayından kaldırmayıp 8 bölüm daha şans verebilmiş olması iyi bir şey. Geçmiş olsun.

bütçesi çok yüksek değilse yeni sezonu görmneden final yapmaz bence :)

abc family dava açmalı artık paramparça-tky-bana baba dedi adamların tüm dizilerini aldılar paramparça dışında fiyasko .ss

Bu tweetinde bahsetmiş inşallah yine bir açıklama yapılır :D
Kesin bir açıklama gelecektir. :D

bütçesi çok yüksek değilse yeni sezonu görmneden final yapmaz bence :)

abc family dava açmalı artık paramparça-tky-bana baba dedi adamların tüm dizilerini aldılar paramparça dışında fiyasko .ss
13. bölümde final yapacak dizi zaten. :D Ekim gibi, ya da Eylül sonu falan. :D

Uçankuş'un ne alıp veremediği var bu diziyle. :( İnşallah daha uzun sürer dizi.

Geçen haftaki senarist isyanı haberlerini de Uçankuş çıkarmıştı ve Elif Usman yalanlamıştı.
Bir alıp vermediler yok aksine dizi siteye reklam verince "muhteşem" dizi diye tanıttılar. :F

Star'ın 8 bölüm daha verebilmiş olması çok iyi bir şans bence, önceleri söylendiği gibi Kanal D'de olsaydı 6-7 bölüme biterdi.

Millet bu tür işler yerine Güneşin Kızları, Kiraz Mevsimi, Adı Mutluluk gibi dizileri izliyor ya, ben ona üzülüyorum maalesef.
star öyle zati songül ödenin dizisi 13 bölüm sürdü 80.oldu :F berk oktayın dizisi 13 bölüm sürdü bitirmiyor pat diye:D

star öyle zati songül ödenin dizisi 13 bölüm sürdü 80.oldu :F berk oktayın dizisi 13 bölüm sürdü bitirmiyor pat diye:D
1 reyting alan dizilere bile 13 bölüm süre veren kanal, zamanında Urfalıyam Ezelden'e 2 bölüm daha verememişti, onu hatırlayıp kötü oldum şimdi. :(

Bu arada Aşktan Kaçılmaz 11 bölüm sürmüştü. :)

Star'ın 8 bölüm daha verebilmiş olması çok iyi bir şans bence, önceleri söylendiği gibi Kanal D'de olsaydı 6-7 bölüme biterdi.

Millet bu tür işler yerine Güneşin Kızları, Kiraz Mevsimi, Adı Mutluluk gibi dizileri izliyor ya, ben ona üzülüyorum maalesef.
Bahsettiğin 3 dizi de kaliteli ve güzel rahat ol sen. :) İzlenmeleri gayet normal. :)