Az önce başka sitede de gördüm, O3 Medya ile Star dün yapılan yeni sezon anlaşmasını yenilememiş.
Ama hala yenileyebilirler herhalde yarın reytingler iyi gelirse bence olumlu şeyler olabilir
Az önce başka sitede de gördüm, O3 Medya ile Star dün yapılan yeni sezon anlaşmasını yenilememiş.
Keşke olsa ama sanmıyorum.Ama hala yenileyebilirler herhalde yarın reytingler iyi gelirse bence olumlu şeyler olabilir
Alakası yok Çalıkuşu Kanal D'deydi.Sonra Yazın Öyküsü de Kanal D'de.Mete ve kimdi unuttum onun dışında kesinleşmiş isim yok sen starcı olduğun için tabi araştırırsın kanal dde olsa hemen düşman kesilirdin.
Ben twitter'ına bakmıştım, vardı sonra silinmiş. Uçankuş tv'de bile verildi.Uçankuş'un ne alıp veremediği var bu diziyle. İnşallah daha uzun sürer dizi.
Geçen haftaki senarist isyanı haberlerini de Uçankuş çıkarmıştı ve Elif Usman yalanlamıştı.
Ben twitter'ına bakmıştım, vardı sonra silinmiş. Uçankuş tv'de bile verildi.
Kesin bir açıklama gelecektir.
Bu tweetinde bahsetmiş inşallah yine bir açıklama yapılır
13. bölümde final yapacak dizi zaten. Ekim gibi, ya da Eylül sonu falan.bütçesi çok yüksek değilse yeni sezonu görmneden final yapmaz bence
abc family dava açmalı artık paramparça-tky-bana baba dedi adamların tüm dizilerini aldılar paramparça dışında fiyasko .ss
Bir alıp vermediler yok aksine dizi siteye reklam verince "muhteşem" dizi diye tanıttılar.Uçankuş'un ne alıp veremediği var bu diziyle. İnşallah daha uzun sürer dizi.
Geçen haftaki senarist isyanı haberlerini de Uçankuş çıkarmıştı ve Elif Usman yalanlamıştı.
Senarist şimdilik yalanlasa bile 13. bölüm son gibi, bu yüzden kapak değil.
ayol şu anlık senariste gitmemiş demek ki daha haberSenarist şimdilik yalanlasa bile 13. bölüm son gibi, bu yüzden kapak değil.
Hem bütçesi de 1 milyon TL'den fazlaymış, kanal kendisini zarar ettiren bir diziyi devam ettirmez.
Star'ın 8 bölüm daha verebilmiş olması çok iyi bir şans bence, önceleri söylendiği gibi Kanal D'de olsaydı 6-7 bölüme biterdi.ayol şu anlık senariste gitmemiş demek ki daha haber
star öyle zati songül ödenin dizisi 13 bölüm sürdü 80.oldu berk oktayın dizisi 13 bölüm sürdü bitirmiyor pat diyeStar'ın 8 bölüm daha verebilmiş olması çok iyi bir şans bence, önceleri söylendiği gibi Kanal D'de olsaydı 6-7 bölüme biterdi.
Millet bu tür işler yerine Güneşin Kızları, Kiraz Mevsimi, Adı Mutluluk gibi dizileri izliyor ya, ben ona üzülüyorum maalesef.
1 reyting alan dizilere bile 13 bölüm süre veren kanal, zamanında Urfalıyam Ezelden'e 2 bölüm daha verememişti, onu hatırlayıp kötü oldum şimdi.star öyle zati songül ödenin dizisi 13 bölüm sürdü 80.oldu berk oktayın dizisi 13 bölüm sürdü bitirmiyor pat diye
Bahsettiğin 3 dizi de kaliteli ve güzel rahat ol sen. İzlenmeleri gayet normal.Star'ın 8 bölüm daha verebilmiş olması çok iyi bir şans bence, önceleri söylendiği gibi Kanal D'de olsaydı 6-7 bölüme biterdi.
Millet bu tür işler yerine Güneşin Kızları, Kiraz Mevsimi, Adı Mutluluk gibi dizileri izliyor ya, ben ona üzülüyorum maalesef.
TKY'yi izlemememe rağmen fragmanları kaliteli gibiydi, gizem olmasaydı o da 6-7 reyting alabilirdi. Tek suçu basit olmamaktı belki de.Bahsettiğin 3 dizi de kaliteli ve güzel rahat ol sen. İzlenmeleri gayet normal.