Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga sabah sabah beni ayar etme dinime söven müslüman olsa futbol işine girme sen önce fransız bayrağını indir fransız temsilciliğinden bir kurtul sonra konuş hangi milyarder parasını helal yollardan kazanmıştır ki ya da kazanan adamlar varsa hiçbir kulüp başkanı falan olmuşmudur
Ya aga yapma Allah aşkına hakemlerden federasyona kadar herşey Fenerin elinde :) Azizi bana anlatma hiç değilse adamı kendi memleketi bile sevmiyor

Siz Aristokratların Takım'ı FRANSIZ takımısınız 😉))))
Fransız takımı değil Anadolu takımıyız :)

Ya aga yapma Allah aşkına hakemlerden federasyona kadar herşey Fenerin elinde :) Azizi bana anlatma hiç değilse adamı kendi memleketi bile sevmiyor

Fransız takımı değil Anadolu takımıyız :)
insan da biraz düşünce fikir izan olur aziz yıldırım başkanken tarihinizde olamadığınız kadar şampiyon oldunuz işiniz gücünüz ağlamak
not tam bir holigansın malesef o yüzden bu konuda bu konuları konuşmayacam 😉

Seni ağır kandırmışlar 😉)) halktan kopuk FRANSIZ lejyoner takımısınız 😉)))
Fransız takımı gibi boş saçmalıklara inanacak değilim abi :)

insan da biraz düşünce fikir izan olur aziz yıldırım başkanken tarihinizde olamadığınız kadar şampiyon oldunuz işiniz gücünüz ağlamak
not tam bir holigansın malesef o yüzden bu konuda bu konuları konuşmayacam 😉
Seninde benden aşağı kalır yanın yok be aga :A

11828818_1477614029198766_1567370024290622957_n.jpg

valla abim hasret kalanı görmüyorum başlıkta nerdeyse
cevap vermediğin yok ki:D:D

valla abim hasret kalanı görmüyorum başlıkta nerdeyse
cevap vermediğin yok ki:D:D şükretmezmiyim ayda yılda
bir kere cevap almışımda:D:D önceden ne güzel konuşuyoduk ya
Muhabbetin azı makbuldür :))) çok mal haramsız çok söz yalansız olmaz derler Atalarımız 😉))) o Yüzden yani 😉
hahahah ayyy yine yakalamaca oyununa başlamışsınız kaç abişkom kaç yakala kız yakala :F:F:F:Z:Z:Z:A:A:A

@Maskeli Fedai aga kusura bakma ama futboldan çakmıyorsun :) aziz yıldırım şike yaptı dediler adamın kiminle şike yaptığına dair en küçük bir delil gösteremediler ki adam serbest kaldı :) üstelik toprağım hiçbir hemşerimizin yapmadığı yardımı yaptı diyarbakırımıza :) bizim millet sevmiyorsa adamın suçu ne? Üstelik ben çok beğeniyorum ve çevremde beğenen çok insan var :) bakma liceliler sevmez bizim başkanı :)