Black Sails 4. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1412703811.jpg

Robert Louis Stevenson’ın klasik romanı olan Define Adası’nda yaşananlardan yirmi yıl öncesini konu edinen, efsane dizi Spartacus'un kanalı Starz ile işbirliğinde çekilen Black Sails için hayranlarına müjdeli haber geldi!

Straz yaptığı açıklamayla dizinin dördüncü sezon için yenilendiğini duyurdu. Dizinin 10 bölümden oluşacak 3. sezonu ise Ocak 2016'da başlaması bekleniyor.

Macera ve drama türünde olan dizinin kadrosunda Tobby Stephans, Hannah New, Luke Arnold, Zach Mcgowan, Toby Schmitz, Clare Paget, Mark Ryan gibi isimleri barındırıyor.

@Çiğdem- @38AhmetKK @destere

3. sezon başlamadan 4. sezon onayı aldık, keşke her dizi böyle olsa. Umarım uzun yıllar davem eder. :)

1.sezon biraz durgundu korsan dizisine göre ayy ama iyiki sabretmişim diyorum 2.sezon tek kelime harikaydı korsan dizisine yakışan bir sezondu vane özellikle harika :love1::love1::love1:

İçim şişmişti 2.sezonda, ocak ayına çok var neyse
Senin izlediğini hep unutmuşum ama bu aralar dizi de izlemiyorsun galiba. (b)

1.sezon biraz durgundu korsan dizisine göre ayy ama iyiki sabretmişim diyorum 2.sezon tek kelime harikaydı korsan dizisine yakışan bir sezondu vane özellikle harika :love1::love1::love1:
@destere'siz bir yeni sezon geçmez. Yoksa Max'ın sahnelerini tüm ayrıntılarına kadar kim anlatacak bize? :A

Senin izlediğini hep unutmuşum ama bu aralar dizi de izlemiyorsun galiba. (b)

@destere'siz bir yeni sezon geçmez. Yoksa Max'ın sahnelerini tüm ayrıntılarına kadar kim anlatacak bize? :A
Aynen hacı izlemeyemiyorum. Doydum sanırım dizilere[emoji16] bunu izlerim şunu izlerim demem artık[emoji16]
@sürgünüm ayy sen öyle diyincede @destere gelmesin demeye basladım en azından 3.sezon bitince gelsin :F:F:F

@Forumdash aa süpernaturalı bırakmak yok :ppp::ppp::ppp:

Öyle dememen lazım işte. @destere gelsin yeterki Max'ın soyunmasına da razıyım demelisin. :)

Diziyi izlemeyende sadece Max'in soyunmasından ibaret sanacak, oysa 2. sezon savaş sahnesinden geçilmiyor. :)
ayoll savas sahnelerinden bahseden benim sevişme sahnelerini sen ön pilana çıkarıyorsun sonrada sadece bunlardanmı ibaret diyorsun yap suçu bana at :F:F:F

ayoll savas sahnelerinden bahseden benim sevişme sahnelerini sen ön pilana çıkarıyorsun sonrada sadece bunlardanmı ibaret diyorsun yap suçu bana at :F:F:F
İkinci mesajım sen hariç okuyacak olanlaraydı. Hep dizi sıkıcı eleştirisinde bulunanlar yok mu? izlesinler işte 2. sezonu. :) @destere için savaş sahneleri fark etmiyor, Max soyunsun yeterli, orası ayrı.. :)

Böylede olmuyor ki ama. Bizi de düşün seninle dizi izleyip yorumlamak çok farklı. Hem dizi konuları öksüz kalıyor. :(
Muhtemelen bırakmam 3.sezonun gidişatina bağlı ilk sezon gibi içine çeker sandım ama 2.sezon öküz oturttular[emoji26]
@sürgünüm ayy sen öyle diyincede @destere gelmesin demeye basladım en azından 3.sezon bitince gelsin :F:F:F

@Forumdash aa süpernaturalı bırakmak yok [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
Supernaturali/arrow/flash hiç bişeye değişmem [emoji57] [emoji109]

Muhtemelen bırakmam 3.sezonun gidişatina bağlı ilk sezon gibi içine çeker sandım ama 2.sezon öküz oturttular[emoji26]

Supernaturali/arrow/flash hiç bişeye değişmem [emoji57] [emoji109]
Yok bak yeminle sana, 2. sezonun yarısından sonrası acayip güzel, hatta 1. sezondan bile güzel. İstersen @Çiğdem-'e de sor. Birde Ray Donovan'ı da bırakma. Rectify'i de sen önermiştin ama. :(

Yok bak yeminle sana, 2. sezonun yarısından sonrası acayip güzel, hatta 1. sezondan bile güzel. İstersen @Çiğdem-'e de sor. Birde Ray Donovan'ı da bırakma. Rectify'i de sen önermiştin ama. :(
Ray bırakmadım[emoji57]
Rectify'i de bırakmadım ilk bölüme bakıcam
Blacksails'i ben izledim zaten, sonu güzel bitti diye hatırlıyorum.Onun son bölümlerini aceleye getirmiştim pek bişey hatırlamıyorum ama sonu memnun etmişti diye hatırlıyorum[emoji16]

En gec 3. Sezona adam gibi bir Edward Thatch karakteri ekleyeceklerse sevindim bu 4. sezon haberine, yoksa sirf Charles Vane, Hornigold ile cekilmez Korsan Dünyasi :D

Ray bırakmadım[emoji57]
Rectify'i de bırakmadım ilk bölüme bakıcam
Blacksails'i ben izledim zaten, sonu güzel bitti diye hatırlıyorum.Onun son bölümlerini aceleye getirmiştim pek bişey hatırlamıyorum ama sonu memnun etmişti diye hatırlıyorum[emoji16]
Black Sails'in izlemene rağmen sevmediysen, hakikaten sen dizi izlemekten sıkılmışsın. :)

Rectify bu sezon 6 bölüm zaten, beni yanlız bırakma. Dizileri önerip sonra kaçmaca yok. :):)

Black Sails'in izlemene rağmen sevmediysen, hakikaten sen dizi izlemekten sıkılmışsın. :)

Rectify bu sezon 6 bölüm zaten, beni yanlız bırakma. Dizileri önerip sonra kaçmaca yok. :):)
Töbe bi daha yapmam kanımı kaynatmalı artık önereceğim dizi[emoji23] BlackSails'in tatmin etmeyişi ocak ayında filan benim hastane ile ilgili işlerim vardı, sıkışık zamandı finale yetişecem edecem derken sıkmıştı[emoji19]

Ya bu dizi iki haftada bir yeni sezon onayı alıyor gibi geliyor bana, zaman mı çok hızlı geçiyor yoksa nedir. :):)
Çok bereketli bir dizi çıktı hakikaten. Geçen yıl başlamıştık izlemeye 3 tane yeni sezon onayı konusu açtım. :)

Bu arada diziyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor, 3. sezon kadrosuna Ray Stevenson dahil oldu.

ray-stevenson-859.jpg