'Tatlı Küçük Yalancılar' Dizisinde Büyük Kriz!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1438007821.jpg

Star Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Tatlı Küçük Yalancılar setinde büyük kriz!

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin yer aldığı dizinin setinde kriz yaşanıyor. Dev bütçeli dizi bir türlü istenilen reytingleri alamadı. Yönetmenin uzun saatler çekim yapması dizinin maliyetini arttırdı. Uçankuş'un haberine göre maliyet 1,5 milyon TL'ye ulaştı. Bunun üzerine sık sık senaryo değişince dizinin senaristi sosyal medya üzerinden isyan etti!

Elif Usman; 24 saatte 60 sayfa senaryo yazabilen senarist, sanırım sadece Türkiye'de yetişiyordur" yazarak tepki gösterdi.

Screenshot_2015-07-27-17-02-21.png

Tüm emekçilerin yaşadığı haklı bir isyanı dillendirmiş, kendisine katılmamak elde değil.

Bu arada maliyetin o kadar fazla olduğunu bilmiyordum, artık yaz sonunda bitmesi garanti gibi görünüyor.

Bence çok güzel bir dizi. Türkiye tarihinde yapılmıl ilk korku, gerilim dizisi. Bence herkesin bu diziye sahip çıkması gerekiyor.

Ben çok beğendim diziyi, inşallah bu akşam yükselir dizi. Yoksa yaz sonu gidici gibi. :(

Şükrü'ye 70 bin verilen ortamda 1.5 milyon maliyet yapılır tabi. Bence sorunu yapımcı kendinde arasın.:)

Birkaç bölüme bitmesi kesin gibi, Türkiye'de yaz döneminde neyin tutup tutmayacağını bilmek lazım korku dizisi yaz mevsiminde tutmaz :D

Bu akşam ki muhteşem dolu bölümle de kötü giderse gerçekten diyecek bişey yok. Ne harika bölümdü ya ama finalde kafam çok karıştı :D

Lo elinde senaryo var yazsin iste yalnizca bolumlerdeki en can alıcı sahneleri secip koyuyor yani başka bişi yok pek :)

Selinimin başına getiriyor zaten her seyi :T
Gerilim hep en başta ve sonda oluyor, hep gerilim yüksek olsa dizi uçar aslında. Bir de reklam düzeni var tabi.