- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Bilerek sonlara kalıyorum yoksa nasıl "Umut çok yavaşsın" geyiğini yapıcam. @sokak sanati
Ufff çok fesansın. Kaplumbaya koleksiyonunu kullan tabi benim üzerimde.ss
Bilerek sonlara kalıyorum yoksa nasıl "Umut çok yavaşsın" geyiğini yapıcam. @sokak sanati
@mrt-06 alemsin hahahahaha
@sokak sanati puan durumunu merak ettim ben Çiğdem isteyince paylaşmıştın bende merak ediyorum
Tamam teşekkür ederimElenecek isim 2 kişi arasında gidip geliyor.
2. XXX 67
3. XXX 58
4. XXX 57
Oylamaya 28 kişi katıldı.
Rengarenk çeşit çeşit kaplumbağalarım var bu haftaya sakladım.Ufff çok fesansın. Kaplumbaya koleksiyonunu kullan tabi benim üzerimde.ss
Rengarenk çeşit çeşit kaplumbağalarım var bu haftaya sakladım.
OOOO sokakçım
sen yine bana 1 vermişsindir
Elenme potasına düşmüşsün diye duydumsen yine bana 1 vermişsindir
geçen hafta son anda final puanı aldığım için yırtmıştın cnm ama bu hafta elenirsem işte bu sefer yatırırım dizime oklavayla döverim vllaDiyorsun.
Aman ben ne yapayım şaşırdım artık. @denizz19 diyor düşük verirsen öldürürüm, @Bully diyor ki düşük verirsen bacağını keserim sen diyorsun ki düşük verirsen oklava manyağı yaparım ne yapacağımı şaşırdım.geçen hafta son anda final puanı aldığım için yırtmıştın cnm ama bu hafta elenirsem işte bu sefer yatırırım dizime oklavayla döverim vlla
sende her hafta beni aşşağıya atıyorsun bu haftada başkalarını at ayollAman ben ne yapayım şaşırdım artık. @denizz19 diyor düşük verirsen öldürürüm, @Bully diyor ki düşük verirsen bacağını keserim sen diyorsun ki düşük verirsen oklava manyağı yaparım ne yapacağımı şaşırdım.
@sokak sanati mağdurum.
Hahaha bacağını keserim ne zaman dedim sana hiç hatırlamıyorum.Aman ben ne yapayım şaşırdım artık. @denizz19 diyor düşük verirsen öldürürüm, @Bully diyor ki düşük verirsen bacağını keserim sen diyorsun ki düşük verirsen oklava manyağı yaparım ne yapacağımı şaşırdım.
@sokak sanati mağdurum.
Aman ben ne yapayım şaşırdım artık. @denizz19 diyor düşük verirsen öldürürüm, @Bully diyor ki düşük verirsen bacağını keserim sen diyorsun ki düşük verirsen oklava manyağı yaparım ne yapacağımı şaşırdım.
@sokak sanati mağdurum.
@OzaN da kötü verirsen süper mod.luktan atacakmışAman ben ne yapayım şaşırdım artık. @denizz19 diyor düşük verirsen öldürürüm, @Bully diyor ki düşük verirsen bacağını keserim sen diyorsun ki düşük verirsen oklava manyağı yaparım ne yapacağımı şaşırdım.
@sokak sanati mağdurum.