ayy sende böyle davullu zurnalı duyurma çaktırmadan yapAynen rekabet devam ediyor..
Safof niye şikayet ediyorsun o zaman.
ayy sende böyle davullu zurnalı duyurma çaktırmadan yap
Evet, çok iyi bildiğim ve sevdiğim bir şarkı ama en çok puanı Hande Yener'in şarkısı hak ediyor.@sürgünüm abi Bilsem Ki seversin sen eski topraksın sonuçta.
Evet, çok iyi bildiğim ve sevdiğim bir şarkı ama en çok puanı Hande Yener'in şarkısı hak ediyor.
aşkın beni baştan yzarı severmisin burcu güneşEvet, çok iyi bildiğim ve sevdiğim bir şarkı ama en çok puanı Hande Yener'in şarkısı hak ediyor.
Tamam O zaman yine iyi oylar gelcek bendenAlıntı yapamadım tabletten, böyle yazayım. All Star'da da Atiye ile sizlerleyim. Zaten elimde başka şarkıcı da yok. @EnveR
Kusura bakma hemşerim ama en sevdiğim şarkılara oy kullanmak zorundayım. Hatır gönül için oy kullanılmaz ki, kim hak ediyorsa ona kullandım.aşkın beni baştan yzarı severmisin burcu güneş
Kusura bakma hemşerim ama en sevdiğim şarkılara oy kullanmak zorundayım. Hatır gönül için oy kullanılmaz ki, kim hak ediyorsa ona kullandım.
1- Hande Yener - Ya Ya Ya Ya
2- Serdar Ortaç - Bilsem ki
3- Atiye - Yetmez
4- Burcu Güneş - Aşkın Beni Baştan Yazar
Daha önce de bir kez oy kullandığımda buraya yazmıştım, kimse bana özelden kullanıldığını söylemedi.Abi özelden atman lazımdı. Neyse sorun yok. Sana bir soru soracağım özelden ve sen bunlara o soruyu sorarlarsa cevap verme.
Daha önce de bir kez oy kullandığımda buraya yazmıştım, kimse bana özelden kullanıldığını söylemedi.