- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Diyecek birşey bulamadım. Sonuçları görünce görüşürüz seninleAyyy @EnveR oy kullanmasın kesin 1 vermiştir bana
ben öyle düşünüp böyle yazdımSurvivor All Star değil @EnveR MusicSurvivor All Star. Ozan devam ettirir her halde.
ben öyle düşünüp böyle yazdım
Devam ettirmezse talibim
ayoll ben oy vericek kişileri belirleyelim demiştim yarı final finali öyle yapalım kimler oy gödnericekse önceden belirleyelim
ayoll ben oy vericek kişileri belirleyelim demiştim yarı final finali öyle yapalım kimler oy gödnericekse önceden belirleyelim
@Harunnn60 sana oylarını gönderdimi @Bully
yarın kaçta bitiyordu süre cnm süre bitene kadar yollayan yollasın süre bitince sonuclara geçeriz @OzaN a oy göndert sen şuan -10 puan bu hafta çok riskli elenir gider vllaBugüne kadar oy gönderen herkes gönderecek işte. Gönderdi gönderdi o.
yarın kaçta bitiyordu süre cnm süre bitene kadar yollayan yollasın süre bitince sonuclara geçeriz @OzaN a oy göndert sen şuan -10 puan bu hafta çok riskli elenir gider vlla
millet senin yüzünden oy kullanmıyor ayoll etiketledin kişiden tam puan istiyorsun çocuk paçasını kurtaramıyor onlarda oy vermeyerek buluyorlar çareyiSaf @Çiğdem- oy kullansınlar diye etiketliyorum zaar
Hangi şarkılar kaldı çeyrek finale?@sürgünüm @Harunnn60 ve diğer aktif arkadaşlar oy kullanabilirsiniz.