MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Bence @Çiğdem- çözer olayı. :F @Bully
Kız git yalvarıp yakar topla oyları. :F

Enver'de yolladı oyunu.:X

Oylarımı kullandım.Herkese başarılar. :)

Atiye'nin sevdiğim sanatçı olması bu yarışmada ona yüksek oy verme şansını artırıyor.

Diğer şarkıcılardan daha çok şarkılarını dinlediğim Hande Yener'in bazı şarkıları dışında sevdiğim şarkıları olması onunda şansını artırıyor :X

Serdar Ortaç'ın iki üç tane sevdiğim şarkıları olduğuna göre şansı var.

Burcu Güneş'in "Biz aşkı meleklerden çaldık" dışında sevdiğim hiç bir şarkısı yok :X

@OzaN , @denizz19 , @Çiğdem- , @Bully

Bu arada Survivor All Star'da Atiye'yi kim seçti. :A @sokak sanati , @GunesinOglu

Ayyy @EnveR oy kullanmasın kesin 1 vermiştir bana :D
Diyecek birşey bulamadım. :T: Sonuçları görünce görüşürüz seninle :T:

Son düzenleme:
@Çiğdem- insanları etiketliyoruz ama oy atmıyorlar bu sıkıntıyı çözsen çözsen sen çözersin hadi yap bir şeyler :F

@Çiğdem- insanları etiketliyoruz ama oy atmıyorlar bu sıkıntıyı çözsen çözsen sen çözersin hadi yap bir şeyler :F
ayoll @denizz19 100 tane adam eklemiş içlerinden 2 tane oy atan olmamış deniz yüzündenmi acaba oy atmıyorlar amann kim uğraşıcak bununla diyip etiketi gören kaçıyormu acaba :F:F:F

Saf @Çiğdem- oy kullansınlar diye etiketliyorum zaar :D
millet senin yüzünden oy kullanmıyor ayoll etiketledin kişiden tam puan istiyorsun çocuk paçasını kurtaramıyor onlarda oy vermeyerek buluyorlar çareyi :F:F:F

sabahtan beridir kimi etiket yapsan bu şarkıyı sevmedim diyor sende yakasına yapışıyorsun nasıl sevmezsin ulan :F:F:F

onlarda senlemi uğraşıcam be diyip oy atmıyorlar @Bully @sokak sanati :A:A:A

1.sayfada şarkıların videosu var @sürgünüm bakabilirsin ama yine de yazayım ben...

Serdar Ortaç - Bilsem ki
Hande Yener - Ya Ya Ya Ya
Atiye - Yetmez
Burcu Güneş - Aşkın Beni Baştan Yazar