cnm sen jurilere odaklan şu haftaya kadar oy gönderen juriler kimlerdi sen ilk önce bir onların oyunu al bakalım halkında alırız önce şu haftaya kadar düzenli oy gönderenleri bir tamamlayalım
cnm sen jurilere odaklan şu haftaya kadar oy gönderen juriler kimlerdi sen ilk önce bir onların oyunu al bakalım halkında alırız önce şu haftaya kadar düzenli oy gönderenleri bir tamamlayalım
Ben göndermedim.cnm sen jurilere odaklan şu haftaya kadar oy gönderen juriler kimlerdi sen ilk önce bir onların oyunu al bakalım halkında alırız önce şu haftaya kadar düzenli oy gönderenleri bir tamamlayalım
ayy gönder ozaman neyi bekliyorsunBen göndermedim.
Eleneni belirleyecem en son gönderip.ayy gönder ozaman neyi bekliyorsun
Şimdi kullandim oylarimi.@Ahmad senin de oylarını bekliyoruz sen de çok yarıştın bizle
Oyları özeldenmi yolluyoruZ
Final için Kırmızı şarkısını düşünüyorum ama bilemiyorum fikrim değişebilir baksana Ya Ya Ya bile sevmeyenler çıkıyorŞimdi kullandim oylarimi.
Bu şarkiyi final için sakliyorsun diye düşünmüşdüm. Favorim belli.
Kırmızı sevmen.ssssFinal için Kırmızı şarkısını düşünüyorum ama bilemiyorum fikrim değişebilir baksana Ya Ya Ya bile sevmeyenler çıkıyor
Sevmiyorsan sevmiyorsun ne yapalım yaniKırmızı sevmen.ssss
1 basacam o zaman.Sevmiyorsan sevmiyorsun ne yapalım yani
Atma Efe Kırmızı şarkısı Hande'nin en beğenilen en popüler şarkısıdır diyebiliriz beğenmemen imkansız beğenmiyorsan sıkıntı sendedir1 basacam o zaman.
Aferin anlamışın beni artık.Atma Efe Kırmızı şarkısı Hande'nin en beğenilen en popüler şarkısıdır diyebiliriz beğenmemen imkansız beğenmiyorsan sıkıntı sendedir
Ayy ister beğenin ister beğenmeyin artık bu hafta elenmezsem bir daha ki hafta zaten iki şarkım kaldı listemde Naber ve Kırmızı biri yarı final biri final olacakAferin anlamışın beni artık.
İkisinide seviyorum cidden.Ayy ister beğenin ister beğenmeyin artık bu hafta elenmezsem bir daha ki hafta zaten iki şarkım kaldı listemde Naber ve Kırmızı biri yarı final biri final olacak
Sevindimİkisinide seviyorum cidden.
Sevindim.Sevindim
Ceceli'yi sevmeye başladım biraz daha