MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

haftaya parçam daha iddalı onuda seviceksin cnm bende sana bir kıyak yaparım 2-3 birşey ayarlarım anlarsınya :A:A:A

@herzemliişah son sıraya atmazsın inş bizi :F:F:F
herzemlişah değil canım o, harzemlişah :X inş bakalım. puanları verdim. ipucu vermicem.daha heyecanlı olsun. ama cidden kimi sonuncu yapsam diye çok düşündüm:F yani eğer seni sonuncu yaptıysam bil ki öbürküler de senden çok önde değildi. serdar hariç hepsi birbirine yakındı

herzemlişah değil canım o, harzemlişah :X inş bakalım. puanları verdim. ipucu vermicem.daha heyecanlı olsun. ama cidden kimi sonuncu yapsam diye çok düşündüm:F yani eğer seni sonuncu yaptıysam bil ki öbürküler de senden çok önde değildi. serdar hariç hepsi birbirine yakındı
bizi harcamamışsındır inş cnm 1 puan dısında hepsi olur bakalım bence 1 puanı alıcak aşrkıcı biz değiliz bu hafta :F:F:F

bizi harcamamışsındır inş cnm 1 puan dısında hepsi olur bakalım bence 1 puanı alıcak aşrkıcı biz değiliz bu hafta :F:F:F
inş bacım sonuçta veren el alan elde üstündür. iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir demişler ne de olsa:A. damlaya damlaya da göl olurmuş. :kiki: