MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

İzlemedim ben diriliş izlemiyorum niye etiketledin ki beni anlamadım ama izleyeyim madem etiketlemişsin.

He kesin :A
dirilişi izlemediğini biliyorum. izleyen izlemeyen herkesi etiketledim. bir emek verdim vidyom nasıl olmuş yorum alıyorum. hadi bir izleyiver.ya sende iş yok bırak bu işleri de yada sende var bişler devam et de.😀

@denizz19 izlemiyorum ama sempatim arttı son zamanlarda :A
bunları puan almak için söylemiyon demi?😵:Fsende dirilişteki kaliteyi görecek cevher var ben inanıyom.:F hadi pk var diye izlemiyordun bu sezon internet takip edersin en azından.

Bu hafta kimi beğendin. :D Şarkılarda
burcu güneşte pek etkileyemedi.geçen haftaki şarkısı daha iyidi.şimdilik serdar iyi gidiyor
@Bully serdarın her şarkısı güzel miydi sen mi iyileri seçiyorsun. hani kaliteli şarkıcıydı ama şimdiye kadar seçtiğin tüm şarkıları güzeldi. bakalım atiyenin bazı şarkıları çok güzel oluyor. onu dinlemedim daha.

@harzemliişah tabii ki de puan almak için söylemiyorum takılıyorum sadece. :D Benim Diriliş izleyecek vaktim olmaz okul yoğunluğu var zaten ama geçenki gibi videolara etiketlersen göz atarız. :D

Şarkımı beğenmene sevindim. Bence Serdar'ın her şarkısı güzel ama son haftalara yaklaştıkça şarkılarım daha güzelleşti tabii puanını merakla bekliyorum. :A

ya @sokak sanati bir şey dicem. güneşinoğlu nerde? en son 11. haftanın sonuçlarından sonra bana msj atmıştı kalıcı üye olur musun diye.bende olur dedim ardından da bi espri patlattım. o günden sonra sesi sedası çıkmadı:X. yarışmayıda sna devretti gitti. başına bir şey mi geldi Allah korusun. kaç yıllık üyeyi forumdan soğuttum :F:F

ya @sokak sanati bir şey dicem. güneşinoğlu nerde? en son 11. haftanın sonuçlarından sonra bana msj atmıştı kalıcı üye olur musun diye.bende olur dedim ardından da bi espri patlattım. o günden sonra sesi sedası çıkmadı:X. yarışmayıda sna devretti gitti. başına bir şey mi geldi Allah korusun. kaç yıllık üyeyi forumdan soğuttum :F:F
Tatile gitmiş. :F