Ben hangi dizide boş abartma yaptım izlede gör müptelası olacaksın Efe Uysal arkadaşım da önyargılıydı ama şimdi bizden önce açıyor tvYiBende tvden izlemem zaten, pc saolsun.
Yine boş abartmaların olmaz umarım, izleyeceğim.
Ben hangi dizide boş abartma yaptım izlede gör müptelası olacaksın Efe Uysal arkadaşım da önyargılıydı ama şimdi bizden önce açıyor tvYiBende tvden izlemem zaten, pc saolsun.
Yine boş abartmaların olmaz umarım, izleyeceğim.
Ben ön yargılı değilim, sadece TKY ve bunun arasında kaldım.Ben hangi dizide boş abartma yaptım izlede gör müptelası olacaksın Efe Uysal arkadaşım da önyargılıydı ama şimdi bizden önce açıyor tvYi
TKY oranları düşük boşver onu bak şu sahneye belki izlemen için bir etkisi olurBen ön yargılı değilim, sadece TKY ve bunun arasında kaldım.
Güzel sahneymiş ama ben işi pişirirler diyordum.TKY oranları düşük boşver onu bak şu sahneye belki izlemen için bir etkisi olur
Ay ne yapayım şu Serdar'ın şarkıya bak, öleceemm.Hahaha yok aramızdaki her şey biter @Yiğitt canısılık da kalmaz.
Sen beni harcadın şimdi ha beni beni Bully'ni..
Çok iyi sahneler var kaçırmaGüzel sahneymiş ama ben işi pişirirler diyordum.
Sen ne zamandır Diriliş izliyorsun lan
daha dinlemedim.dur bi dinliyim.birazdan yorum atarım.şuan handeyi dinliyorum. ya ya dan başka söz yok müzikte
Harzemliişah saçmalama istersen ya ya ya dan başka söz yokmuşmuş abartma.daha dinlemedim.dur bi dinliyim.birazdan yorum atarım.şuan handeyi dinliyorum. ya ya dan başka söz yok müzikte
handenin şarkı pek cezbetmedi klip güzel ama. @denizz19 hacı inş diğer şarkılar kötüdür. yoksa handeyi ağlatıcam bu haftadaha dinlemedim.dur bi dinliyim.birazdan yorum atarım.şuan handeyi dinliyorum. ya ya dan başka söz yok müzikte
Sen bilirsin.handenin şarkı pek cezbetmedi klip güzel ama. @denizz19 hacı inş diğer şarkılar kötüdür. yoksa handeyi ağlatıcam bu hafta
mübalağa yapıyorum tabi ama yani pek cezbetmedi yani şarkı.bakalımHarzemliişah saçmalama istersen ya ya ya dan başka söz yokmuşmuş abartma.
bu arada sen benim dirilişe yaptığım vidyoyu izledin mi?Sen bilirsin.
Hande Yener'in son dönemlerdeki en büyük hitlerinden bir tanesi beğenip beğenmemek sana kalmış.mübalağa yapıyorum tabi ama yani pek cezbetmedi yani şarkı.bakalım
İzlemedim ben diriliş izlemiyorum niye etiketledin ki beni anlamadım ama izleyeyim madem etiketlemişsin.mübalağa yapıyorum tabi ama yani pek cezbetmedi yani şarkı.bakalım
bu arada sen benim dirilişe yaptığım vidyoyu izledin mi?
He kesin@denizz19 izlemiyorum ama sempatim arttı son zamanlarda
Seni çekmeye çalışıyor dizime.İzlemedim ben diriliş izlemiyorum niye etiketledin ki beni anlamadım ama izleyeyim madem etiketlemişsin.
He kesin
Ben izleseydim izlerdim zatenSeni çekmeye çalışıyor dizime.