Geçen hafta eleyemedin beni bu hafta başarabilecek misin bakalımEn sona bırakıyorum bu sefer ben eleneni belirleyecem.
Geçen hafta eleyemedin beni bu hafta başarabilecek misin bakalımEn sona bırakıyorum bu sefer ben eleneni belirleyecem.
Kastetdiğim anket yok olmuşİlk sayfada bulabilirsin playlist var.
Oha haberin yok mu senin başladığından ben oy kullanmışsındır diye düşündüm.
Cidden eski şarkıları kullanıyorsun benim hiç duymadığım şarkılar.Geçen hafta eleyemedin beni bu hafta başarabilecek misin bakalım
Hadi ya geçmiş olsun niye bayıldın kiKastetdiğim anket yok olmuş
Ben gelene kadar gitmiş valla baygınlık geçirdim oturdum 1kg lik çikolata paketini yiyordum herşey tamda iyiydi .ss birden bayılmışım gitmişim yeni döndüm eve
Geçmiş olsun kardeşim.Kastetdiğim anket yok olmuş
Ben gelene kadar gitmiş valla baygınlık geçirdim oturdum 1kg lik çikolata paketini yiyordum herşey tamda iyiydi .ss birden bayılmışım gitmişim yeni döndüm eve
Saol kardeşim , bayılınca şeker komasına girdim zannetmişler yarı yolda kendime geldim .ss şaka gibi yaaHadi ya geçmiş olsun niye bayıldın ki
Anket hiç yoktu ki ya nerden çıkardın anlamadım. İlk sayfadaki şarkıları dinleyip sokak sanati'na yollayacan işte oyları.
Saolasın kardeşim. Bir daha çikolata ,şekere 1 metreden fazla yaklaşmak yokGeçmiş olsun kardeşim.
Şeytan eski miydi la 2008 yılına ait bir parça 2 verdin.Cidden eski şarkıları kullanıyorsun benim hiç duymadığım şarkılar.
Aynen kardeşim yaklaşma olabiliyor böyle şeyler dikkatli ol.Saol kardeşim , bayılınca şeker komasına girdim zannetmişler yarı yolda kendime geldim .ss şaka gibi yaa
Ay kafam halen gidik demekki .ss Bende yukarıda anket arıyorum
Saolasın kardeşim. Bir daha çikolata ,şekere 1 metreden fazla yaklaşmak yok
Allah korumuş aman uzak dur şekerden çikolatadan ya benim gibi git sağlıklıca sporunu yap. Yapmıyorsan da spora başla.Saol kardeşim , bayılınca şeker komasına girdim zannetmişler yarı yolda kendime geldim .ss şaka gibi yaa
Ay kafam halen gidik demekki .ss Bende yukarıda anket arıyorum
Saolasın kardeşim. Bir daha çikolata ,şekere 1 metreden fazla yaklaşmak yok
Cidden hiç duymamıştım.😱😱Şeytan eski miydi la 2008 yılına ait bir parça 2 verdin.
Bilsem Ki Serdar'ın en sağlam slowudur tamam yaşın tutmuyor olabilir ama 1 vermeden önce otur bir güzelce dinle önce. .
Şarkı 1999 yılında çıktı piyasaya ben 5 yaşındaydım sen daha ortada yoktun sanırım.Cidden hiç duymamıştım.😱😱
Yeni doğuyordum.Şarkı 1999 yılında çıktı piyasaya ben 5 yaşındaydım sen daha ortada yoktun sanırım.
Alkol içsem bu kadar kafa yapmaz yaaAllah korumuş aman uzak dur şekerden çikolatadan ya benim gibi git sağlıklıca sporunu yap. Yapmıyorsan da spora başla.
Nerden çıkardı diyorum anketi ben de. Bu kafayla oy kullanabilecen mi sen
Hani HANDEYDİ lan