sokak sanatına yollaNe biliyim yorumlara baktım baştan birşeyler falan değişecek falan yazıyordu, Bully e mi yolluyoruz cidden oyları?
sokak sanatına yollaNe biliyim yorumlara baktım baştan birşeyler falan değişecek falan yazıyordu, Bully e mi yolluyoruz cidden oyları?
harun engelliymiş sokak sanatıyla oyüzden cnmhaydaa niye harun ona göndercek be
kullanıcam bonuscum şu video işini halledeyimde
ya niyeharun engelliymiş sokak sanatıyla oyüzden cnm
Böyle uzakta, inzivaya çekilmiş biri olmaya devam et demek istedim. Yaklaşma buralara.Olayı yetkiye bağladı yahu, ne alakaysa. Emekliliğimin konuyla ne alakası varsa.
Tamam canısı, no broblem.Yiğit Beynin mi yandı çocuğum senin. Sanki hiç bilmiyorsun.
İlk sayfada şarkılar var. Onları sırala bana gönder.
"Rihanna'yı sevmiyorum" demedim ki, sadece ilgilenmiyorum.Böyle uzakta, inzivaya çekilmiş biri olamya devam et demek istedim. Yaklaşma buralara.
Rihanna Sevmeyen giremez kısacası.
Ozan'ı niye etiketlemedin
abooo unuttum dur dur hemen😱Ozan'ı niye etiketlemedin
"Rihanna'yı sevmiyorum" demedim ki, sadece ilgilenmiyorum.
vadikızının nesi varmış bee😵İlgilenmeyene belki onay veririz. Sana bir ara 3-5 parçasını atayımda. Kulaklarının pası silinsin.
@Yiğitt vadikızı'na mı özeniyorsun napıyorsun.
Yoktuk işte kural değiştirmişsinizdir dedim ben.İlgilenmeyene belki onay veririz. Sana bir ara 3-5 parçasını atayımda. Kulaklarının pası silinsin.
vadikızının nesi varmış bee😵
Rihanna'ya bu kadar ilgin var demek, ben de bir yabancı sanatçı çıkartayım karşısına, kapıştıralım. Gerçi yenilirim muhtemelen fazla fanı var çünkü, ama maksat katılmak.İlgilenmeyene belki onay veririz. Sana bir ara 3-5 parçasını atayımda. Kulaklarının pası silinsin.
Yoktuk işte kural değiştirmişsinizdir dedim ben.
allah allah bilmediğimizden soruyoruz tmm kapattım çenemiBiraz fazla soru soruyorsun yaa. Ondan dedim.
Onların ikisinin karşısına SILA'yı bir çıkarırım kaçar ikisi de utancındanRihanna'ya bu kadar ilgin var demek, ben de bir yabancı sanatçı çıkartayım karşısına, kapıştıralım. Gerçi yenilirim muhtemelen fazla fanı var çünkü, ama maksat katılmak.
Rihanna'ya bu kadar ilgin var demek, ben de bir yabancı sanatçı çıkartayım karşısına, kapıştıralım. Gerçi yenilirim muhtemelen fazla fanı var çünkü, ama maksat katılmak.
Sen sor canım onlara bakma onlar ne anlar senin güzel sohbetinin keyfindenallah allah bilmediğimizden soruyoruz tmm kapattım çenemi