Ben bilmem @sokak sanati bilir.Nostalji bir şarkı var çok iyi
Lan niye yollayamıyorsun canısı bak sen oy yolla seni Arduç'un kaslı kollarına atacağım
serdarmı 2 puana şükredicez ozaman yine tam olmucak gibi ama şu durumda ilk 2 de olmakta önemli oda kabulumuz olur tabikideNostalji bir şarkı var çok iyi
Lan niye yollayamıyorsun canısı bak sen oy yolla seni Arduç'un kaslı kollarına atacağım
Merak etme, oy kullanmıyorum zaten. Kaç defa @GunesinOglu oy kullanmam yönünde teklifte bulundu, konuk jüri teklifi yani, kabul etmedim.
Çocukluğumun şarkısı üzgünüm sana 2 verdim demedim kiserdarmı 2 puana şükredicez ozaman yine tam olmucak gibi ama şu durumda ilk 2 de olmakta önemli oda kabulumuz olur tabikide
@sokak sanati etiketlemedin mi sen Yiğidomu koçumuNerede dedi.
Çocukluğumun şarkısı üzgünüm sana 2 verdim demedim ki
@sokak sanati etiketlemedin mi sen Yiğidomu koçumu
1 puanı kesinlikle kabul etmiyoruz hele bu parçaya daha konuşmam vlla zaten cimrilik ettiğin haftaların birikintisi var patlarım vlla bu seferÇocukluğumun şarkısı üzgünüm sana 2 verdim demedim ki
@sokak sanati etiketlemedin mi sen Yiğidomu koçumu
Olayı yetkiye bağladı yahu, ne alakaysa. Emekliliğimin konuyla ne alakası varsa.Ohhh iyi iyi. Sen böyle emekli emekli takıl.
Rahat ol adamım1 puanı kesinlikle kabul etmiyoruz hele bu parçaya daha konuşmam vlla zaten cimrilik ettiğin haftaların birikintisi var patlarım vlla bu sefer
keşke 1 gün olsaydı şu oylama yarın öğrenseydik 🙂🙂🙂Rahat ol adamım
Ohhh iyi iyi. Sen böyle emekli emekli takıl.
@Yiğitt dedim yaa kullan diye. Eblek suratlı Barış'a rağmen kullan.
Görmemişim Umut, niye kızıyonki?Sana müzikle ilgili olan mesajımın üstünde yiğite söylemişim. Kullan diye. Dedim yani..
sen değil kız sadece harun göndericek sen sokak sanatine@Bully neden sana gönderiyoruz oylarımızı ne oldu
Sanki hiç kullanmamış en sevdiğine 4 puan kalanlar da 3-2-1Görmemişim Umut, niye kızıyonki?
Çok ısrar ettiniz, kullanayım bare. Nasıl kullancaz?
haydaa niye harun ona göndercek besen değil kız sadece harun göndericek sen sokak sanatine
kullanıcam bonuscum şu video işini halledeyimde@vadikızı oylarını kullandım mı canım oylama başladı
Görmemişim Umut, niye kızıyonki?
Çok ısrar ettiniz, kullanayım bare. Nasıl kullancaz?
Ne biliyim yorumlara baktım baştan birşeyler falan değişecek falan yazıyordu, Bully e mi yolluyoruz cidden oyları?Sanki hiç kullanmamış en sevdiğine 4 puan kalanlar da 3-2-1