MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

kurbağa falan yazmıs galiba ama tam ne yzdığını gerçekten merak ediyorum ayy bu arada bu kurbağa yakıştırması kimin başı altından çıkmıştı çok ayıp
:A:A:A
Zaten mesajında lakabı senin taktığını belirtmişti. :(

İyi ki o an orada yoktun belki sana da patlardım kim bilir. :A Bundan sonra dikkat et hal ve hareketlerine. :A

@OzaN @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @vadikızı @dizikolik @Billy Kane @ozgur2113 @S.G.A.T. @yatutarsa @EnveR @gözlemci @*YıldırıM* @xemrexxx @mrt-06 @tolgab @harzemliişah @Amoureux @harunn60 @ozgur2113 @sokak sanati @Mr.At ile beraber

Toplamda 33 kişi oy kullanmış olacak..

***Oylama için son saat Perşembe 17.30'dur. 18.00'da sonuçlar açıklanmaya başlayacaktır.
*** Jüriye ekleme yapılabilir. Tüm halka açık bir oylamadır.

Evet oylama başlamak üzere iken sunucumuz Rihanna'dan bir demet performans alalım.:A

La halka açık demişin yani etiketleme yapabiliyor muyuz. :A Halk nerden bilecek oylamayı etiketlenmeden. :A

Beyler bayanlar 4 şarkıcı var çok uzun sürmez dinlemeniz her şarkı 3,5 dakika olsa 14 dakikanızı alır en fazla :D çabuk kullanalım.

Müzikle ilgilenmeyen bir kitlenin hele ki bu zamana kadar oy kullanmayan kişilerin oy kullanmasını pek etik bulmuyorum sokakçım :D

ayy bu hafta bari tam puanını kapsak sevdiğin şarkılarda bile şu akrepi cebinden çıkarıp tamı yapıştırmadın hiç bu hafta iddalıyız tam puanına o akrepi çıkarırsın inş artık :F:F:F
Nostalji bir şarkı var çok iyi :D

Oy kullanamıyorum sanırım ama favorim Hande Yener gibi duruyor. :D
Lan niye yollayamıyorsun canısı bak sen oy yolla seni Arduç'un kaslı kollarına atacağım :F