konuyu uzatma demek sus demektir işte bende uslu olupSus diye demedim ama çok uzadı.
susuyorum
konuyu uzatma demek sus demektir işte bende uslu olupSus diye demedim ama çok uzadı.
hımm tmm bende şu video göndermeyi yapım o zaman kadarEn geç 22.00'a başlar..
adece net söyliyeyim..Çeyrek finale kadar destekleyen herkese çok teşekkürler. Bu haftaki şarkımız tüm yalnızlara gelsin.
Şarkımız elbette "Yetmez":
Bonus olarak akustik versiyonunu da ben çok sevdim, belki siz de dinlemek istersiniz.
@denizz19 @Billy Kane @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @BesaleT @EFE UYSAL @EnveR @*YıldırıM" @Tzira @Aserat @batuhankaralar @Maskeli Fedai @yatutarsa @adımutlulukk @harzemliişah @vadikızı @Harunnn60 @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @Bully
Beğenmene sevindimAtiye ve Hande'yi beğendim
adece net söyliyeyim..
ayy şu rihannaya 1.haftadan hepimiz 1 verelim arkadaşlar
@OzaN @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @vadikızı @dizikolik @Billy Kane @ozgur2113 @S.G.A.T. @yatutarsa @EnveR @gözlemci @*YıldırıM* @xemrexxx @mrt-06 @tolgab @harzemliişah @Amoureux @harunn60 @ozgur2113 @sokak sanati @Mr.At ile beraber
Toplamda 33 kişi oy kullanmış olacak..
***Oylama için son saat Perşembe 17.30'dur. 18.00'da sonuçlar açıklanmaya başlayacaktır.
*** Jüriye ekleme yapılabilir. Tüm halka açık bir oylamadır.
Evet oylama başlamak üzere iken sunucumuz Rihanna'dan bir demet performans alalım.
Hakeden kazanır inşallah ne diyelim 3 yarışmacı arkadaşıma da başarılar diliyorum kazansakta kaybetsekte biz bir bütünüz.
@OzaN @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @vadikızı @dizikolik @Billy Kane @ozgur2113 @S.G.A.T. @yatutarsa @EnveR @gözlemci @*YıldırıM* @xemrexxx @mrt-06 @tolgab @harzemliişah @Amoureux @harunn60 @ozgur2113 @sokak sanati @Mr.At ile beraber
***Oylama için son saat Perşembe 17.30'dur. 18.00'da sonuçlar açıklanmaya başlayacaktır.
Evet oylama başlamak üzere iken sunucumuz Rihanna'dan bir demet performans alalım.
@yatutarsa @Harunnn60 @dizi kolik arkadaş etiketleyeymiş sizi de etiketleyeyim dedim.
ayy şu rihannaya 1.haftadan hepimiz 1 verelim arkadaşlar
@yatutarsa @Harunnn60 @dizi kolik arkadaş etiketleyeymiş sizi de etiketleyeyim dedim.
@Yiğitt canısı sen de döndün artık oy kullanırsın.
Fazla reklam göz çıkartırmış Rihanna'dan soğuyacak gibiyim sanki.
Bu şarkının geçtiğimiz sezon 1.olduğunu da hatırlatalım. Hatta tam puan mı vermiştin sanki ne.
Bu şarkının geçtiğimiz sezon 1.olduğunu da hatırlatalım. Hatta tam puan mı vermiştin sanki ne.
Ayy neyse gelmeyecem senin oyunlarına
ama konuda @sokak sanati nin yalına ilk başta ne yazdığını okuyamadım @Bully ayy merak ediyorum
Oh olsun sana meraktan öl inşallah.ama konuda @sokak sanati nin yalına ilk başta ne yazdığını okuyamadım @Bully ayy merak ediyorum
kurbağa falan yazmıs galiba ama tam ne yzdığını gerçekten merak ediyorum ayy bu arada bu kurbağa yakıştırması kimin başı altından çıkmıştı çok ayıpOh olsun sana meraktan öl inşallah.