aaa kötü şarkıcı olduğundan değil ama bizlerle baş edicek iddalı parçası kalmamış görünüyor@Çiğdem- bakalım artık
Güzel fekat @denizz19 Ya Ya'yı kullanırsa tam puanım yine ona gidecek.Bu hafta damardan giriyoruz. Şarkımız Serdar Ortaç'ın belki de en efsane slow parçası Bilsem Ki olacak.
@OzaN @denizz19 @Billy Kane @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @BesaleT @EFE UYSAL @EnveR @*YıldırıM" @Tzira @Aserat @batuhankaralar @Maskeli Fedai @yatutarsa @adımutlulukk @harzemliişah @vadikızı @Harunnn60 @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci
tahmin etmiştim cnm bence final olması gereken bir parçaydı bu haftada iyi sonuc elde edersin umarım 😉😉😉Bu hafta damardan giriyoruz. Şarkımız Serdar Ortaç'ın belki de en efsane slow parçası Bilsem Ki olacak.
@OzaN @denizz19 @Billy Kane @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @BesaleT @EFE UYSAL @EnveR @*YıldırıM" @Tzira @Aserat @batuhankaralar @Maskeli Fedai @yatutarsa @adımutlulukk @harzemliişah @vadikızı @Harunnn60 @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci
Canın saolsun Atacan'ın en yüksek ikinci puanına talibim yine.Güzel fekat @denizz19 Ya Ya'yı kullanırsa tam puanım yine ona gidecek.
1.Canın saolsun Atacan'ın en yüksek ikinci puanına talibim yine.
Sevdiğim bir şarkı fakat en sevdiğim değil. Bu arada Serdar'ı beğenemedim. @Bully@mrt-06 zaten Ya Ya Ya Ya ile geliyorum
@Bully fena değil
@adımutlulukk sen mi diyordun Ya Ya Ya Sevdiğim şarkıdır diye biri Demişti ama hatırlayamadım şuan
Ben.@mrt-06 zaten Ya Ya Ya Ya ile geliyorum
@Bully fena değil
@adımutlulukk sen mi diyordun Ya Ya Ya Sevdiğim şarkıdır diye biri Demişti ama hatırlayamadım şuan
Tam puan. Kankalara özel.
Hindistanca mı konuştun ne diyorsun anlamadım.Bini tim pian verir mişin.
Evet Hintçe konuşuyorum tam puan verir misin. Oda Hindistanca değil.Hindistanca mı konuştun ne diyorsun anlamadım.
Nasıl içine oturmuş verdiğim 1 puanlar, veririm veririm sen yeter ki iste.Evet Hintçe konuşuyorum tam puan verir misin.
Cidden oturdu 1ler beni deli etti rüyalarıma giriyorsun.ssssNasıl içine oturmuş verdiğim 1 puanlar, veririm veririm sen yeter ki iste.