aaa juri olman kötü oldu ayy senin annen serdarı seviyorsa kesin mustafa sandalıda seviyordur sende kafayı bize takıcaksın haliyle
Beğeneceğini biliyordum.Bu hafta melunlari sevindirdim malesef.
Öncelikle favorim Atiye. En sevdiğim parça ile gelmiş @OzaN . Bende hakkını verdim.
Serdar mutlu anima denk geldi ve şarkıyı tam içim kıpır kıpır iken dinledim ve guzel puanı verdim. @Bully
Göksel yine iyiydi ama daha iyiler vardı. Ortada kalsın bu hafta @Ahmad 'ım.
Burcu Güneş ilk 3'ümde bu hafta. Çok sevdiğim bir parcaydi bu. @Çiğdem-
Son 2 sürpriz olsun.
ayyy sonunda sana birşey beğendirebildik yarışma bitmeden cnm sen beğendiysen tamamdır benim sırtım bu hafta yere gelmezBu hafta melunlari sevindirdim malesef.
Öncelikle favorim Atiye. En sevdiğim parça ile gelmiş @OzaN . Bende hakkını verdim.
Serdar mutlu anima denk geldi ve şarkıyı tam içim kıpır kıpır iken dinledim ve guzel puanı verdim. @Bully
Göksel yine iyiydi ama daha iyiler vardı. Ortada kalsın bu hafta @Ahmad 'ım.
Burcu Güneş ilk 3'ümde bu hafta. Çok sevdiğim bir parcaydi bu. @Çiğdem-
Son 2 sürpriz olsun.
birşeyin derdinde değilim cnm cengo al stara çerek finale kalan 4 kişi katılıcak direk diye kural açıkladı bende bunu düşünüyorsan gökseli neden erken açıkladın ya kalamazsa çeyrek finale nasıl hesap vericen ahmada dedimYorumlari okuyamadim @Çiğdem- yine neyin derdinde uzun uzun yazmış.
Yok sana Güneşin Kızları bölümü olacağı varsa da olmaz artık.
Bilsem Ki'yi de seviyordun sanki öyle demiştin. ssserdarın bu şarkıyı bende sevmedm valla ben sadece ismi lazım değil
şarkısını seviyorum ya