MusicSurvivor 3.Sezon | 11.Hafta

@Çiğdem- japonn çekirdeği mi :F

@Tzira ne yapalım yani Şarkıyı öyle söylemişler yani beğendiysen sıkıntı yok 3 puandan aşağısını kabul etmiyorum :(

STAR @*YıldırıM* All star kadrosunda yer alacaktır.(Jüri ya da yarışmacı)

20120114184214!Star_TV_logosu.png

Bu hafta melunlari sevindirdim malesef.:(

Öncelikle favorim Atiye. En sevdiğim parça ile gelmiş @OzaN . Bende hakkını verdim.:D

Serdar mutlu anima denk geldi ve şarkıyı tam içim kıpır kıpır iken dinledim ve guzel puanı verdim.:( @Bully

Göksel yine iyiydi ama daha iyiler vardı. Ortada kalsın bu hafta @Ahmad 'ım.:bhr:

Burcu Güneş ilk 3'ümde bu hafta.:Z Çok sevdiğim bir parcaydi bu. @Çiğdem-

Son 2 sürpriz olsun.:F

Öncelikle favorim Atiye. En sevdiğim parça ile gelmiş @OzaN . Bende hakkını verdim.:D

Serdar mutlu anima denk geldi ve şarkıyı tam içim kıpır kıpır iken dinledim ve guzel puanı verdim.:( @Bully

Göksel yine iyiydi ama daha iyiler vardı. Ortada kalsın bu hafta @Ahmad 'ım.:bhr:

Beğeneceğini biliyordum. :bhr: :Z

Bu arada bir melun benim biliyorum da diğer melun kim acaba :A

ayyy sonunda sana birşey beğendirebildik yarışma bitmeden cnm sen beğendiysen tamamdır benim sırtım bu hafta yere gelmez:F

serdarın bu şarkıyı bende sevmedm valla ben sadece ismi lazım değil
şarkısını seviyorum ya :D

Yorumlari okuyamadim @Çiğdem- yine neyin derdinde uzun uzun yazmış. :D
birşeyin derdinde değilim cnm cengo al stara çerek finale kalan 4 kişi katılıcak direk diye kural açıkladı bende bunu düşünüyorsan gökseli neden erken açıkladın ya kalamazsa çeyrek finale nasıl hesap vericen ahmada dedim :A:A:A