Sen Benimsin'in Günü Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
thumbnail_1436565635.jpg

FOX'un sevilen dizisi Sen Benimsin'in günü değişti!

Başrollerini Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Ruhi Sarı, Seda Akman, Buket Dereoğlu, Dila Danışman ve Burak Sergen gibi isimlerin bulunduğu, yapımcılığını ise Pastel Film'in üstlendiği dizi, bundan sonra Pazar akşamları ekrana gelecek.

Ailelerinin karşı çıkmalarına rağmen evlenen Ejder ve Nağme'nin öyküsünü konu alan yapımın yeni günündeki performansı ise merak konusu.

Sen Benimsin, yeni bölümüyle 19 Temmuz Pazar 20.15'te FOX'ta!

Son düzenleme:
Daha boş bir güne geçelim de bir umut toparlarız diye düşünmüşler sanırım. Ama yaz sonunda final yapacak gibi görünüyor dizi. :)

ben diziyi seviyorum izliyorum umarım bitmez bende bölüm bitince öğrendim

Vallahi TRT'nin elden çıkarmasına şaşırdım. Son bölümü AB'de 2. olmuştu. Yeni kanalında Çarşamba yayınlanır büyük ihtimalle. :)
Geçen sezon çarşamba yayınlanmış iş görmemişti benimde aklımda eğer Fox'a geçtiyse mutlaka çarşamba yayınlanır diye kalmış :) Bakalım ne olacak ne biticek

Geçen sezon çarşamba yayınlanmış iş görmemişti benimde aklımda eğer Fox'a geçtiyse mutlaka çarşamba yayınlanır diye kalmış :) Bakalım ne olacak ne biticek
Geçen sezon günü değişmedi, bu sezonun başlarında Çarşamba'ya gitti ve AB'de ilk 3'e giriyordu. Diriliş gelmeseydi yine güzel bir şekilde idare ederdi. :)

Geçen sezon günü değişmedi, bu sezonun başlarında Çarşamba'ya gitti ve AB'de ilk 3'e giriyordu. Diriliş gelmeseydi yine güzel bir şekilde idare ederdi. :)
Bu sezon geçti o yüzden geçen sezon oldu :xD herneyse aynen öyleydi ama diriliş kanal için MY oldu adeta ,mantıklı karar verip ZKFO yu göndermek akıl karı değil .)

Bu sezon geçti o yüzden geçen sezon oldu :xD herneyse aynen öyleydi ama diriliş kanal için MY oldu adeta ,mantıklı karar verip ZKFO yu göndermek akıl karı değil .)
TRT ZKFO'nun boşluğunu doldurabileceğini düşünüyor, ama şimdilik pek iddialı bir dizisi yok. Yine de her şeye rağmen bitmeliydi bence. 130 bölüm çok büyük başarı, ama uzattıkça uzatıyorlar.

TRT ZKFO'nun boşluğunu doldurabileceğini düşünüyor, ama şimdilik pek iddialı bir dizisi yok. Yine de her şeye rağmen bitmeliydi bence. 130 bölüm çok büyük başarı, ama uzattıkça uzatıyorlar.
Aşırı saçmaladı ama yayınlansa halen izlerim :D dizinin gideri var en azından evet büyük başarı daha fazla uzatmak anlamsız ama izleyiciler benim gibiyse uzatmaları yerli yerinde olmuş :)

Aşırı saçmaladı ama yayınlansa halen izlerim :D dizinin gideri var en azından evet büyük başarı daha fazla uzatmak anlamsız ama izleyiciler benim gibiyse uzatmaları yerli yerinde olmuş :)

Keşke hemen baslasaydi da izleseydik :(

Acaba şirketi nasıl yönetecek nurhan ve sarp :)

Babamlar izler bu diziyi seneye çarşamba olursa izleyemezler ama belkide izlerler (b)

Aman neyse iste 200e kadar yolu var :)

Pazar, Cuma'ya göre daha boş bir gün. Ama dizinin yükselebileceğini düşünmüyorum. Yine aynı oranları alır.

Dizinin cast'ı gerçekten iş yapıyor ama Asmalı Konak-Zerda karışımı bir dizi olduğu çok belli. Müziklerini Kıraç, yönetmenliğini de Kudret Sabancı yapıyor hatta ve hatta Zerda'da oynayan Güven Hokna bile bu dizide :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919