Türkiye'nin En Çok Kazandıran 25 Dizisi!

İlk 3'teki KVP, Karadayı ve Karagül'e, ayrıca listeye ucundan da olsa girebilen Poyraz Karayel'e tebrikler. :)

@xemrexxx bu konu #karadayı sayfasında sana link verdiğim değil mi? Hani açmiştin konuyu[emoji23] [emoji23] [emoji23] tek el üstünden klavyeden yalan mı basıyon bana[emoji23] [emoji23]

@xemrexxx bu konu #karadayı sayfasında sana link verdiğim değil mi? Hani açmiştin konuyu[emoji23] [emoji23] [emoji23] tek el üstünden klavyeden yalan mı basıyon bana[emoji23] [emoji23]
çaylak üyeden konu açmasını mı bekliyon :D en son dizi tv-haberleri kıskmında linikini paylaştım @Çiğdem- @EFE UYSAL falan baktı ama konuyu açan olmadı :D

Vadinin bu listede birinci olması şaşırtmadı ama maliyeti çıkarınca aynı sonuç kalır mı işte ondan emin değilim.

Ayrıca listeye hiç beklemediğim diziler girmiş örnek filintanın bu kadar olacağını beklemezdim.

Diriliş sezona geç girmesine ve ilk sezonu olmasina rağmen iyi bir başlangıç yapmış. Seneye hem daha erken girecek hem halihazırda bir fan kitlesi olacak ilk 3e girecektir. Tabi mesele kâr olunca bu kadar yüksekte olamaz. İlk 6da falan olabilir. Gideri çok çünkü

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vadinin bu listede birinci olması şaşırtmadı ama maliyeti çıkarınca aynı sonuç kalır mı işte ondan emin değilim.

Ayrıca listeye hiç beklemediğim diziler girmiş örnek filintanın bu kadar olacağını beklemezdim.
en çok kar yapan dizi vadi

Vadinin 34 bölümünden en az 22 bölümü rezaletti, reytinglerde fazla iyi değildi bu sezon yine iyi kazandırmış...