En çok Dilara favorim.Dilara Gönder, Ayşegül ve İnci favorim olur seneye
En çok Dilara favorim.Dilara Gönder, Ayşegül ve İnci favorim olur seneye
Hepsi çok güzel çıtırlar. @Bully Dilara Survivorda yarışacakmış.Ayşegül.😱 İnci.😱 Çok sert olur valla.
Ayşegül'ü hayatımda hiç izlemedim ama kavgacı olduğunu youtubeda en çok tıklananlarda gördüm pek çok kavga videosu vardı. Birde inci ütopyada çok iyiydi. Dilara'yı 14/16'dan tanıyorum zatenEn çok Dilara favorim.
Dilaranın dizide vardı Ntvde yarışma programında çııkıyor şuanda Survivor seneye çok dehşet olacak.Ayşegül'ü hayatımda hiç izlemedim ama kavgacı olduğunu youtubeda en çok tıklananlarda gördüm pek çok kavga videosu vardı. Birde inci ütopyada çok iyiydi. Dilara'yı 14/16'dan tanıyorum zaten
Ne Diyorsuun?'du galiba dizi, ama ilk bölümü hariç izlemedim. Survivor haftada 3gün olsunda daha iyi olurDilaranın dizide vardı Ntvde yarışma programında çııkıyor şuanda Survivor seneye çok dehşet olacak.
Çıtırlar var izler.
Bende Dilara hastasıyım panpa.yok O Ayşegül hayranı.
Bende Dilara hastasıyım panpa.
Neden katılcak inşallah.Bence katılma o kadın.
Neden katılcak inşallah.
Nerden çıkardın sen havası olup olmadığını mı anlıyorsun çok iyi panpa.Bilmiyorum Survivor havası yok.
Nerden çıkardın sen havası olup olmadığını mı anlıyorsun çok iyi panpa.
Senin dediğinin tersi çıkıyor, kesin katılır.Bilmiyorum ama katılmaz..
Aynen Dilara iyiymiş de diğerlerini tanımıyorum daha ünlü gibi ünlüler olmalı.Hepsi çok güzel çıtırlar. @Bully Dilara Survivorda yarışacakmış.
İnşallah olur bekliyoruz.Aynen Dilara iyiymiş de diğerlerini tanımıyorum daha ünlü gibi ünlüler olmalı.
Tüm sevdiğim adamları toplasalar yine de izlemem bir kere elini versen Acun'a kolunu kaptırıyorsun bkz: FavoriForumum. Mart ayından beri hayatınızdan kaç dk çaldı haberiniz var mı?
Tüm sevdiğim adamları toplasalar yine de izlemem bir kere elini versen Acun'a kolunu kaptırıyorsun bkz: FavoriForumum. Mart ayından beri hayatınızdan kaç dk çaldı haberiniz var mı?