Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimin kazanacağı umrumda değil rezilliği izlemem söz konusu değil
şöyle güzel insanların bu yarışmalara katılmasını da istemiyorum artık hasanın emeklerini çaldılar

@Maskeli Fedai ben hasani sevmiyor demedim ki seviyor ama son zamanlarda neden bilmiyorum ama begumu cok kayiriyor begumu elememek icin dogu hakan ve hasani eledi ya sirf begum icin böyle bir sey olabilir mi begum cok önceden elenmesi gerekiyordu :F

@Yiğitt iyi konussunlar bakalim acun gecen konseyde duygu hakkinda konustu sinir etti beni :D

2 adım koşamayan hasanın sırtında buralara getirdiği begüm finalde yarışmanın en büyük favorisi finale kalamadan eleniyor
bu dünyada iyiler kazanamıyor kardeşim malesef

2 adım koşamayan hasnaın sırtında buralara getirdiği begüm finalde yarışmanın en büyük favorisi fianle kalamadan eleniyor
bu dünyada iyiler kazanamıyor kardeşim malesef
Begüm sms ile şans ile değil kendi emekleriyle gitti finale. :)

Doğru, Hasan olmasaydı şu an Begüm olmazdı. Eğer Hasan birinci olmasaydı şu an Taner, Nadya gibi hak etmeyen isimler olacaktı. Keşke finale gidip, birinci olsaydı. İsterdim kazanmasını ama burada Begüm'e yüklenmek doğru değil.

Begüm sms ile şans ile değil kendi emekleriyle gitti finale. :)

Doğru, Hasan olmasaydı şu an Begüm olmazdı. Eğer Hasan birinci olmasaydı şu an Taner, Nadya gibi hak etmeyen isimler olacaktı. Keşke finale gidip, birinci olsaydı. İsterdim kazanmasını ama burada Begüm'e yüklenmek doğru değil.
hangi emekler be yarışmada ondan daha iyi performans gösteren en az 10 kişi var
haftalardır ona buna yalakalık yaparak ve hasanın korumasıyla kalıyor adada kimse ismini yazmıyor yalakalık yaptığı için
hasan elenirken bile begüm kardeşim diyor ama o sinsi içten pazarlıkçı kız turabiyle sevinç gösterisi yapıyor kesinlikle sinsi
hasan çok iyi olmasının bedelini ödedi çok yazık oldu çok

Dedikoducu elendi.Dedikodu yaparak finale gidemezdi :A
küfür ederek sprittiz yaparak hakaret ederek gidiliyormuş demekki efendilik işe yaramıyor

hangi emekler be yarışmada ondan daha iyi performans gösteren en az 10 kişi var
haftalardır ona buna yalakalık yaparak ve hasanın korumasıyla kalıyor adada kimse ismini yazmıyor yalakalık yaptığı için
hasan elenirken bile begüm kardeşim diyor ama o sinsi içten pazarlıkçı kız turabiyle sevinç gösterisi yapıyor kesinlikle sinsi
hasan çok iyi olmasının bedelini ödedi çok yazık oldu çok

küfür ederek sprittiz yaparak hakaret ederek gidiliyormuş demekki efendilik işe yaramıyor
Ben öyle birşey yaptığını düşünmüyorum. Begüm'ün iyi niyetli ve dürüst birisi olduğunu düşünüyorum.

Begüm'ün Turabi'yle yakınlaşmasını bende hoş bulmadım, o kadar laf sonrasında kolunu öpecek kadar nasıl samimi olabilirsinki? Hasan'ı tek bıraktığında da kızıyordum ona. Ama bence düşüncesiz birisi. Kötü niyetli değil.

:oley::oley::oley:
Sonunda kurtulduk şu saçma adamdan.:F Gram sevmiyordum ve çok sevindim elenmesine.:Z
Begüm için dışarıda çalışacağım deyince fena tırstım. :F Yani finale.çıkmasın ama Merve'nin elenmesinde etkili olsun.

Fragmanda Merve Hilmi heyecanı yaşadık. :F Merve Hasan'ı elemenin özgüveni ile coşmus gibi. Sakın ol Merve.:kiki:

:oley::oley::oley:
Sonunda kurtulduk şu saçma adamdan.:F Gram sevmiyordum ve çok sevindim elenmesine.:Z
Begüm için dışarıda çalışacağım deyince fena tırstım. :F Yani finale.çıkmasın ama Merve'nin elenmesinde etkili olsun.

Fragmanda Merve Hilmi heyecanı yaşadık. :F Merve Hasan'ı elemenin özgüveni ile coşmus gibi. Sakın ol Merve.:kiki:
Merve birinci olunca görücem sizleri. :A

Merve 1.olmayacak artık eminim.:Z @Yiğitt Finalde olacak isimler Turabi ve HilmiCem olacak. Acun dostluk kazandı diyecek.:oley:

Neden Merve olmayacak çünkü Merve'ye gidecek olan oylar Begüm'ede kayacak ve Oyu azalacak. Hilmicem yada Turabi onu devirecekti. :Z

Büyük QAPAQ Perşembe. :Z

Bu konuya hiç mesaj atmamıştım ,bana göre Hasan hakediyordu yazık oldu Hasan'a . (Çok az baktım Survivora yalnız)

Merve 1.olmayacak artık eminim.:Z @Yiğitt Finalde olacak isimler Turabi ve HilmiCem olacak. Acun dostluk kazandı diyecek.:oley:

Neden Merve olmayacak çünkü Merve'ye gidecek olan oylar Begüm'ede kayacak ve Oyu azalacak. Hilmicem yada Turabi onu devirecekti. :Z

Büyük QAPAQ Perşembe. :Z
Hasan once kendi oylarinin Merve'yi gecmesini saglasaydi.

@olizvel Begüm Kıbrıs'a gidemeyecek deyip duruyordun.Ne oldu :D

Hatta şunu da söyleyeyim.Benim hedefim gerçekleşti.Ama şöyle de iddialı konuşayım.Büyük finale de gidecek inşallah Begot

@olizvel Hasan'ın Sms'de düşeceğini az çok herkez tahmin ediyordu. Bence Merve Sms'de 2. Hilmi 1. Hasan 3. Oldu. Merveyide tokatlayacak biri var yani.:A

Ben o kadar diyorum Hilmi ve Turabi finalde.:Z Merve is yine 3. Olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking