Ütopya'nın Yayın Günlerinde Değişiklik!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1434909787.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'nın yayın günlerinde değişiklik yaşandı.

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği ve yavaş yavaş finale doğru giden programın yayın günlerinde değişiklik yaşandı. Program pazar, pazartesi ve salı günleri ekrana geliyordu. Program artık haftada 4 gün ekrana gelecek.

Ütopya yeni bölümleriyle pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri Survivor'dan hemen sonra Tv8'de!

Son düzenleme:
Zaten finale doğru gidiyoruz. Son gelecek 6 kişi ile birlikte güzel eğlence olacak. :Z

Ütopya'nın yayın günlerinde yine değişiklik oldu, konu açmaya gerek duymadım, buradan düzenleme yaptım.

Program yine haftada 4 gün ekrana gelecek. Ama pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri ekrana gelecek. Yani cuma yayınlanması beklenen program yayın akışından çıkarıldı, çarşamba gününe koydu. :X

@Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Aserat @sokak sanati

Ütopya'nın yayın günlerinde yine değişiklik oldu, konu açmaya gerek duymadım, buradan düzenleme yaptım.

Program yine haftada 4 gün ekrana gelecek. Ama pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri ekrana gelecek. Yani cuma yayınlanması beklenen program yayın akışından çıkarıldı, çarşamba gününe koydu. :X

@Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Aserat @sokak sanati
Böyle arka arkaya olması daha iyi oldu

Cuma günü tv8 de bir sey yok niye o güne koymuyorlar anlamadım?

Bu arada yarışma 5.olmus. reytingleri cok iyi. :D