Tahmin edebiliyorum 3,5 şarkı aklımda kullanınca anlarız tam olarak.Spoiler veremem ama belki tam puan alacağın bir şarkısı da çıkabilir.
Valla Hande Yener'i hiç sevmem. Kendi içinde sevdiğim şarkıları bile diğer kişiler arasında geride kalıyor. 4 puan fena değil yine de. Bir de o şarkıyı baştan sevmiştim ama sonra çabuk bıktım.@OzaN ilk dinlemeyle ilk kez sevdiğin bir Hande şarkısına bu puanı mı layık gördün
Bu hafta ortalamanın üstünde bir puan verebildim sana sonunda.Atiye'ye güzel puanlar veren herkese teşekkürler. Belli bir kesim var o kesimde 3-4 puanı geçemiyoruz durum böyle olunca daha üstlere erişemiyoruz ama vazgeçmek yok, inşallah final puanına da ulaşırız ilerleyen haftalarda.
Valla Hande Yener'i hiç sevmem. Kendi içinde sevdiğim şarkıları bile diğer kişiler arasında geride kalıyor. 4 puan fena değil yine de. Bir de o şarkıyı baştan sevmiştim ama sonra çabuk bıktım.
Galiba 6 puan vermişsin yani yine ortalama altı.Bu hafta ortalamanın üstünde bir puan verebildim sana sonunda.
Senin de Serdar Ortaç'a verdiğin puanlar hiç fena değil şaşırtıyorsun beni valla.
Ben en çok Emrin Olur'u seviyorum yani onu seçme elenirsin.
Zaten bu hafta kullanmayı düşünmüyorum.Gelecek haftalar için sordumBen en çok Emrin Olur'u seviyorum yani onu seçme elenirsin.
Bir Aşk Hikayesi ve Gönül Sayfam Kayahan'ın en ünlü iki şarkısı olabilir. Onlarla da elenme tehlikesi yaşarsan yuh yani foruma.