MusicSurvivor 3.Sezon | 4.Hafta Sonuçları

20'nin üzerine çıkmayı da düşünüyorum.Ama o zaman şarkı sayısını da arttırırım :D

Hayır yine bir :D
21 kişi olursak şarkı sayısını arttırmaya gerek yok bence 2.sezon daha çok kişiydik biz 15 şarkıyı zor buluyoruz birde bu all star cnm kalitesiz şarkı koyan hemen elenir şarkı sayısı 15 te kalsın 🙂🙂🙂

21 kişi olursak şarkı sayısını arttırmaya gerek yok bence 2.sezon daha çok kişiydik biz 15 şarkıyı zor buluyoruz birde bu all star cnm kalitesiz şarkı koyan hemen elenir şarkı sayısı 15 te kalsın 🙂🙂🙂
2.sezon daha çok kişi değildik.21 olursa şarkı sayısı artar.Zaten çok planlamıyorum 21'i muhtemelen 18 olacak.

2.sezon daha çok kişi değildik.21 olursa şarkı sayısı artar.Zaten çok planlamıyorum 21'i muhtemelen 18 olacak.
sen ayarlarsın artık cnm eğer baktın kaliteli birkaç kişi dısarıda kalıyor ozaman sayı en fazla 21 olmalı ynı kaliteli bir şarkıcı dısarıda kalıyorsa sayıyıda yüksekt gerekirse şarkı sayısınıda yükseltirsin dediğin gibi
duruma göre sen ayarlarsın artık 😉😉😉

Son düzenleme:
Ben çok iyi degince 10 falan sandım.ss @mrt-06 Ama senin gibi bir yabancı antisiymisiz için fazla bile cidden.:D

@xBUGRAx sanırım unuttu bizi. Gelemedi hala. Sınavda bitti.:(

Ben çok iyi degince 10 falan sandım.ss @mrt-06 Ama senin gibi bir yabancı antisiymisiz için fazla bile cidden.:D

@xBUGRAx sanırım unuttu bizi. Gelemedi hala. Sınavda bitti.:(
Ben çok iyi demedim ki "iyi" dedim ama yine de Rihanna'ya göre daha insaflıyım. :bhr:

Bence de unuttu sınavı biten dönüyor bir @xBUGRAx kalıdı. :(

MID713 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi