''Konuşmadığımız Şeyler Var'' Rekora Koşuyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Türk pop müziğinin son dönem tartışmasız en iyi isimlerinden biri olan Sıla, geçen sene Kasım ayında çıkardığı 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın üzerinden bir sene geçmiş olmasına rağmen hala satış listelerinin üst sıralarından inmiyor.

Sıla, ilk önce "Acısa da Öldürmez" diyerek çıkardığı albümünün ikinci video klibini "Oluruna Bırak" şarkısına çekerek herkesi hüzne boğdu ve ardından "Kafa" şarkısı ve klibi ile yaza damgasını vurup haftalarca radyo ve televizyonlarda en çok çalan şarkı olmayı başardı. En son "Boş Yere" şarkısına kendisi bir klip çekerek toplamda 4 klip ile taçlandırdığı 3. albümü "Konuşmadığımzı Şeyler Var" raflardaki yerini aldığından bu yana D&R'ın resmi satış listesinin üst sıralarından inmeyerek bir rekora imza atıyor.

Gerçekten çok çok iyi bir albüm. Hala en çok dinlediğim albümler arasında. 2-3 klip daha yakışır bu albüme :) Zamanında, Gol, Cam ve Tam da Bugün klibi hakeden şarkılar. Vur Kadehi Ustam zaten harika bir şarkı ama klip gelmez büyük ihtimal tarzından dolayı :)

Sılamın bu konusuna nasıl yorum yazmam diyecektim ki 2011 yılıymış yazmamam normal. Konuyu hortlatmıyorum takıntım bu benim. :A

Boşver ve cam şarkilarina neden klip çekilmedi, hala aklimda!
silanin en iyi albumu(butun olarak), hatta 2010larin en iyi albumleri arasinda.

bu albümünü çok sevmiştim ben sılanın tüm albümleri var bende ama
bu albümü çok güzel😉

ayoll bu albümün başarılı olması normal zaten 5-6 sıla şarkısı seviyordum hepsi buraya toplanmış :F:F:F

bu albümde 4 şarkı ön pilana çıkmış acısada öldürmez kafa oluruna bırak ve boş yere zaten acısada öldürmez ve kafa benim en çok sevdiğim 2 sıla parçasıdır oluruna bırk ve boş yerede güzel şarkılar🙂
bu 4 ü hariç boşver parçasının altını çizicem ilk defa dinliyorum ve çok beğendim hatta oluruna bırak ve boş yere parçalarından daha çok sevdim boşver parçasını bu 5 parçayı iyi diyelim 🙂🙂🙂

gol parçasıda idare eder parça olarak ayırıyorum üst düzey olmasada müziği sözleri falan mustinin şarkılarını andırmış kötü şarkı değil🙂

tamda bugün cam, zamanında ve vur kadehe bu 4 parça kötü parça

yani 5 parça iyi 1 parça idare eder 4 parçada kötü 🙂🙂🙂

bir albümde 6 dinlenebilicek parça olması oldukça iyi sayı çünkü çoğu parçada 2 iyi şarkı çıkıyor artık :F:F:F

düşük parça sayısı yinede 4 yerine 3 olabilirdi ama iyi albüm
10 üzerinden 9 puan verelim :A:A:A

Neyse buna da şükür @Çiğdem- demek ki duygu yoksunusun biraz :A
vlla bende youtubede okadar beğenilmesine çok şaşırdım açıkcası kötü şarkı :F:F:F ben nakarat kısımlarına çok önem veririm özellikle slowlarda nakaratlar etkili olmalı bu parçanın nakaratı varmı yokmu belli değil funda ararın elendiği parça gibi aşırı durgun ve etkileyici bir nakaratı yok 🙂🙂🙂

@Çiğdem- bazen etkiyi sözler verir şuraya dikkat hep aynı Başlıyor bitiyor ve iki kişiden biri vazgeçiyor ve biri hep daha çok çok seviyor be. Sana değer de geçer, beni deler de geçer, seyreden Güler de geçer... :) buradaki ruhu alabilmek için Sıla'yı sevmen Lazım :)

vlla bende youtubede okadar beğenilmesine çok şaşırdım açıkcası kötü şarkı :F:F:F ben nakarat kısımlarına çok önem veririm özellikle slowlarda nakaratlar etkili olmalı bu parçanın nakaratı varmı yokmu belli değil funda ararın elendiği parça gibi aşırı durgun ve etkileyici bir nakaratı yok 🙂🙂🙂
şu beğenilmesine şaşırdım yorumunu anlamıyorum ben sen sevmedin
diye herkesmi beğenmemek zorunda ya:D:D:D

@Çiğdem- bazen etkiyi sözler verir şuraya dikkat hep aynı Başlıyor bitiyor ve iki kişiden biri vazgeçiyor ve biri hep daha çok çok seviyor be. Sana değer de geçer, beni deler de geçer, seyreden Güler de geçer... :) buradaki ruhu alabilmek için Sıla'yı sevmen Lazım :)
ayy bende sılayı sevmediğim için o ruhu çok aramadım işte:F
ama boşver parçasını çok beğendim giriş kısmıda etkili nakarat kısmıda etkili 🙂🙂🙂 senin hatrına zaman ayırıp baktım yanı yoksa özel olarak netten açıp sıla dinlemem ben biryerlerde çalarken dinlemek dışında yanı değerimi bil :A:A:A