doğuracaksan doğur artık sıkıldımBiz görmedik sanki.
Asiye kurtulacak ve demirleri kafasına kafasına vuracak inşallah.doğuracaksan doğur artık sıkıldım
ay dur reklam çıktıAsiye kurtulacak ve demirleri kafasına kafasına vuracak inşallah.
Tansiyonum çıktı resmen. Hatta bu mesajı yazarken bile elim titriyor.doğuruyor dur .
anneannem ayıldıTansiyonum çıktı resmen. Hatta bu mesajı yazarken bile elim titriyor.
Başlayacağım şimdi ona da. O sahneyi sara sara izlemek istiyorum.anneannem ayıldı
sezon finaline kalır doğumBaşlayacağım şimdi ona da. O sahneyi sara sara izlemek istiyorum.
O çocuk o kadar adrenalinin ortasında doğmasın bence. Çetin ve diğerleri Semra'nın işine bakacak zaten.sezon finaline kalır doğum
hadi inşallah sonunun kaçırdım medcezir koalisyonuna direniyorduk kardeşimle son reklamda kaptırdık kumandayıO çocuk o kadar adrenalinin ortasında doğmasın bence. Çetin ve diğerleri Semra'nın işine bakacak zaten.
Zaten Semra çıktıktan sonra bitti, bir şey kaçırmadınız yani.hadi inşallah sonunun kaçırdım medcezir koalisyonuna direniyorduk kardeşimle son reklamda kaptırdık kumandayı
Gelecek hafta zirveyi alacağız inşallah, ama 21.30 olması pek iyi olmadı.Harika bir bölüm olmuş ancak reytingler neden düşük anlamış değilim. Anneanneye iyi çaktı odunu Asiye
İnternetten ineklerin doğumu için iğne bulmuş koptum
Izmir guzeli) Kayip sehirden begeniyorum bu kizimine yine @Çiğdem- i çatlatıyor @MelankoliK @Aserat @cookies @vadikızı @gizem ak @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 45148