Fayans kırmayla alaksı yok Turabi tüm parkurlarda önde geldi.Turabinin hakkıydı.Fayans kirarak finale gidildigi hicbir dunya survivorunda gorulmemistir.Iyi oldu.
Ben de Turabi'nin hakkiydi diyorum.Fayans kırmayla alaksı yok Turabi tüm parkurlarda önde geldi.Turabinin hakkıydı.
Zaten bu direkte asilma oyunu bayanlara bakan bir oyun.Merve Oflaz zamaninda bu oyun sayesinde 1. oldu.Erkeklerin tasidiklari agirlikla kizlarinki bir degil.merve atışta kötüyse acun ne yapsın. abartmamak lazım ama serenay'ın hakkıydı tabi turabi'de hak ettiği için kazandı ama bir bayan olarak 30 dakika boyunca dayanması ve öncesinde tek tek rakiplerini eleyerek finale gelmesi hak ediyordu.
Acun dün Serenayı finale göndermek istedi durup dururken saçma bir direk oyunu ortaya çıktı.Turabi elenseydi çok yazık olurdu adam o kadar savaştı 4 sembolü vardı Serenayın 2 sembolü vardı.Resmen haksızlık olurdu.Turabi kazanarak Acuna fena gol attıBen de Turabi'nin hakkiydi diyorum.
Survivor atlezim yarismasi degil demeyi biliyor Acur bey.Atletizm degil ama basketbol yarismasi.
Zaten bu direkte asilma oyunu bayanlara bakan bir oyun.Merve Oflaz zamaninda bu oyun sayesinde 1. oldu.Erkeklerin tasidiklari agirlikla kizlarinki bir degil.
5 defa nasıl oynadılar hep turabiyle mi oynadı camoka@takas Hasanı 5 defa yendi parçaladı resmen
Öyle birşey mi var adam direk finale gitmek istiyor niye gitmesin![]()
Turabinin cazibesine dayanamıyor@Maskli Fedai yok artik bu ne ya napiyor bu begüm![]()
Yapamadım paylaşmayı@Maskeli Fedai sen paylas![]()
Bizde izliyoz aga bizide etiketle okul bitsin konuda çok aktif olcam.Begüm ve Turabi 😱
@sokak sanati @Yiğitt @beyazsoy @Bully @olizvel @ABAY_06 @Cengo @Billy Kane @eskici @dosimosi @china_shangai sürgünüm