Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
direk oyunu koymuşlar heralde turabi kazanacak adam direk dansçısı :F:F

bekle korkulu rüyan camoka hasan finalde sana haddini bildirecek :D

Turabinin kazanmasina cokkkkkkkkkkk sevindim.
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kesinlikle Serenay haketMiyordu!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ABAY_06 aga ne salliyor simdi o sayfa yine kurgu mu diyor acun mu degistirdi diyor ne diyor inanmatin o sayfaya :F

Herkes Serenay kazandı demişti ve yine yanıldılar artık bu bilgileri kafaya takmıyorum, zaten duymak öğrenmek istemiyorum ama bir şekilde her yere yayılıyor

@ABAY_06 sayfaya diyorum aga kesin diyordu sdi ne salliyor acaba baktin mi :F

@Maskeli Fedai bugün haketti turabi parkuru da onde bitirdi aksine serenay atisla kazandi bugun kazansaydi kotu olurdu turabi kazandi iyi oldu :F

tuyolar yine yattı. şimdiden bugüme geçmiş olsun turbonun oyları Hilmiye gidecek. bundan sonraki elemede Begüm gidecek geçmiş olsun @Cengo

Keşke Serenay kazansaydı.

Merve demişti zaten ben çıksam da finale o oyunda iyi performans gösteremezdim.

Acuncuğum o sembolleri niye toplattın peki onlara? Kızın 6 sembolü vardı yine de gidemedi finale.

Turabi kendi mesleği olan "direğe" sarılarak, Finale "direk"t gitti. Final "direği"ni aldı eline. Kendisini tebrik etmiyorum. :)

Berna olsaydı o giderdi. :(

Bölümü şimdi izledim.Turabi resmen hepsini gömmüş.Hele ki Hasanı parçalamis resmen :Z :A @china_shangai @takas

Acun Turabiye fena gol atmış son oyunda kaybetsek yazık olurdu o kadar emeğe ALLAH tan ADrenay dayanamadı fazla yoksa Turabi düşerdi

@eskici atışlarda önde dedin ama resmen hepsinde önde geldi bu sefer senin gözünde hakeymistir herhalde :A

Turabinin finale gitmesi ile survivor streside bitti cçok sukur.Helal olsun sana adamın dibi :oley: :oley: :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...