Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi lütfen bırakma. :T Sero düşecek galiba yorumları gelmeye başladı umarım olur.:D

Serenayı tebrik ederim.

Acuncuğum seni de esefle kınıyorum. Yahu oyunu değiştirsene. Turabiye oyun kurmuş paşam. 4 sembolle başlayan Turabi 4 sembolle de devam ediyor.

Merve önde gelip kaybediyorsa demekki hep kaybedecek.

Onu geçtim geçen haftakinin aynı oyunu koymuşsun. E orda kazanan burda da kazanacak demektir.

Serenayı tebrik ederim.

Acuncuğum seni de esefle kınıyorum. Yahu oyunu değiştirsene. Turabiye oyun kurmuş paşam. 4 sembolle başlayan Turabi 4 sembolle de devam ediyor.

Merve önde gelip kaybediyorsa demekki hep kaybedecek.

Onu geçtim geçen haftakinin aynı oyunu koymuşsun. E orda kazanan burda da kazanacak demektir.
Keşke bir kız bir erkek değilde son ikiye iki kız kalsaydı. Merve ve Serenay kapışsaydı :(

Merve elindeki büyük avantajı maalesef değerlendiremedi. Serenay'da hiç pes etmedi. Belki böylesi daha hayırlı olmuştur. Merve'nin bacakları uzun olduğu için bu oyunda kazanma şansı düşük olabilirdi. Son dörde ünlülerden birisi kesin gitsin. Serenay kazanırsa Merve SMS'lerde artık garanti birinci olur ve o da son 4'e kesin gider. Bence en hayırlısı bu oldu. Tabi Serenay kazanmalı bu oyunu. En kısa süre içinde ikisi barışmalı da. Birbirlerine saygı duyuyorlar ama araları geçen seneki gibi olsun. Şuan Twitter'dan bakıyorum Merve fanları da bu oyunda Serenay'ı destekliyor. Hadi hayırlısı :)

Serenay kazanırsa fanlarının sms'leri de Hakan'a akar belki 🙄

@sokak sanati bence acun turabiye bilerek biraktirtiyor turabi iyiydi cünkü bu oyunda birakirsa acun diyoruz hep turabiyi kayiracak degil ya :F

@Bully hasan sürekli sms te 1.olduğu için rahat finale zaten çıkacağını biliyor oyuna hiç asılmamıştır. hasanda elenme korkusu ya da biraz baskı olursa kesinlikle hepsini ezer geçer bu bir ölçü değil adam nolsa sms te hep 1. niye kassın ki :D

Dediğim gibi tek kol olayı işi bozdu, Turabi finalde. :(

Kibris'a kadar Survivor'u izlemeyi birakiyorum.Allah seni bildigi gibi yapsin Acun.Kezban Kibris'ta filmi cekilecek yakinda.

AAAAAAA TURABI MI KAZANDI? SOZLERIMI GERI ALIYORUM.OLEYYYYYYY IZLEYEBILIRIM SIMDI :D

HEEEEELLLLLLLAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL OLSUUUUIUUUINNNNNNNNNN.:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:J:J:Z:oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley:

Muhteşem oldu yaaaa. @Billy Kane içini seveyim senin.:bhr:

Teşekkürler @eskici .:Z Tüyo senden sorulur.

HAK EDEN FİNALDE. :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...