Gönüllülerden gitsin de.@eskici doğru mu söylüyorsun sen.Offf hiç ümidim yoktu eğer kazanırsa süper olur. @Yiğitt @Billy Kane sizin kuşlarda aynı şeyi mi söylüyor.
Umarim eskici nin tüyo doğrudur.
![]()
Gönüllülerden gitsin de.@eskici doğru mu söylüyorsun sen.Offf hiç ümidim yoktu eğer kazanırsa süper olur. @Yiğitt @Billy Kane sizin kuşlarda aynı şeyi mi söylüyor.
Umarim eskici nin tüyo doğrudur.
![]()
Bu hafta Ünlüler kaybedicek dokunulmazlık oynunu Serenay gidecek ve takımlar eşitlenecek 3'er erkek 1'er kız kalcaklar karşılıklı @beyazsoy ?
Valla bilmiyorum herşey olabilir Efe ama benimki tahmin sadece.Aga bence Anıl gitsin, çok sonradan oyunlara başladı, yattı kaç hafta.![]()
Bakalım kim gidecek.Valla bilmiyorum herşey olabilir Efe ama benimki tahmin sadece.
dokunulmaz oyununa bağlı. güç kuvvet oyunu yaparsa bir de top oynu koyarsak dediğin %100 doğruBu hafta Ünlüler kaybedicek dokunulmazlık oynunu Serenay gidecek ve takımlar eşitlenecek 3'er erkek 1'er kız kalcak iki takımda @beyazsoy ?
Anıl kalsın, bizim işimize geliyor.ünlüler kaybederse sembol oyununda havada asılı kalma oyununu oynayacaklar. finale anıl'la dogu kalır çok yüksek ihtimalle. anıl'ın almasını istemem çünkü konsey günü dogum günüymüş sms'de hediye niyetine yardırır herkes.![]()
son 2 oyundur sayı vermiyor resmen.Anıl kalsın, bizim işimize geliyor.![]()
Olsun genel olarak av gibi görüyoruz onu.son 2 oyundur sayı vermiyor resmen.![]()
ava giden avlanır.Olsun genel olarak av gibi görüyoruz onu.![]()
Bakalım kim kazanacak, merak ediyorum.Bence Sero gitmez @ABAY_06 Giderse Doğu gider yada Anıl.
@Yiğitt bu aksam kazanırsa muhteşem olur yaa.3 hafta burada artistligimizi atarız.
@Maskeli Fedai