lost önce hasan gidecek dedi sonra begüm gidecek dedi ama hep turabi birinci olacak dedi.))) atan atana ama senin tüyocu daha doğruyu söylüyorBizim tüyo doğru çıktı Lost Hasan gidecek diyordu.![]()
lost önce hasan gidecek dedi sonra begüm gidecek dedi ama hep turabi birinci olacak dedi.))) atan atana ama senin tüyocu daha doğruyu söylüyorBizim tüyo doğru çıktı Lost Hasan gidecek diyordu.![]()
2 aydır her hafta 1. olan adam elenecek he buna bebekler bile gülerBizim tüyo doğru çıktı Lost Hasan gidecek diyordu.![]()
Onlarda baya yanıldı bu hafta güzel gidiyolar.lost önce hasan gidecek dedi sonra begüm gidecek dedi ama hep turabi birinci olacak dedi.))) atan atana ama senin tüyocu daha doğruyu söylüyor
Sahra'nin gittigi hafta da lost bilmisti bilgi sayfasi bilememisti,lost önce hasan gidecek dedi sonra begüm gidecek dedi ama hep turabi birinci olacak dedi.))) atan atana ama senin tüyocu daha doğruyu söylüyor
vallahi ben kaç haftadır gideni biliyorum))) iyi analiz yapınca giden rahat biliniyor)))Sahra'nin gittigi hafta da lost bilmisti bilgi sayfasi bilememisti,
Kim dedi bunuYarinki sembol oyunuyla finale giden isim turabi oldu. adam atisla finale gidiyor @Maskeli Fedai nasil is bu![]()
vallahi ben kaç haftadır gideni biliyorum))) iyi analiz yapınca giden rahat biliniyor)))
yok, konseyde ilk oy hasana verildiğinde @Cengo begüm kurtuldu, bozok gidiyor dedim. pazar günü mesajlara bakabilirsin. ama ben konsey başında turabigil in begümu aday göstereceklerini hilminin karşına turabiyi çıkararak begumu yollayscaklar i düşündüm ama turabigil salak etti hasana seçme hakkı verdi bunu da yazdımFragmanda Begum hem Serenay hemde Merve ile yarisiyor. Oynama sirasi Begum ve Serenaydaydi buda demek oluyorki Begum Serenayi yeniyor.
Kizlarin birincisi Serenay ile Merve arasinda, o seyleri takmada bir göruntude sadece 4 tane var demekki o oyun kizlarin/erkeklerin birincisini belirleyen bir asama.
Bu hafta Bozok gitmez demistin ama teorielerine göreBen Acunun isinin Bozokla bittigini ve kavgacilik görevinin Turabinin devraldigi icin Bozoka yol görundugunu yazdigimda benle ayni fikirde degildin
![]()
iyi de atışı kötü oldu diye ünlüler doğu yüzünden 9 oyun üst üste kaybetti. survivorda iyi Atacan)))Yarinki sembol oyunuyla finale giden isim turabi oldu. adam atisla finale gidiyor @Maskeli Fedai nasil is bu![]()