Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tüyo doğru çıktı Lost Hasan gidecek diyordu. :F
lost önce hasan gidecek dedi sonra begüm gidecek dedi ama hep turabi birinci olacak dedi.))) atan atana ama senin tüyocu daha doğruyu söylüyor

bozok yallahhhh :D camoka tek tek yolluyor hepsini sıra geldi turabiye :D

Bozok elendi sonunda, bugünki oyunda mervem keşke Hilmicemi yenseydi be 🙁

hasan güçlü diye oyunlarda hep dışarda bırakıyolar bu ne la :D

Fragmanda Begum hem Serenay hemde Merve ile yarisiyor. Oynama sirasi Begum ve Serenaydaydi buda demek oluyorki Begum Serenayi yeniyor.
Kizlarin birincisi Serenay ile Merve arasinda, o seyleri takmada bir göruntude sadece 4 tane var demekki o oyun kizlarin/erkeklerin birincisini belirleyen bir asama.

vallahi ben kaç haftadır gideni biliyorum))) iyi analiz yapınca giden rahat biliniyor)))

Bu hafta Bozok gitmez demistin ama teorielerine göre :D Ben Acunun isinin Bozokla bittigini ve kavgacilik görevinin Turabinin devraldigi icin Bozoka yol görundugunu yazdigimda benle ayni fikirde degildin :)

Fragmanda Begum hem Serenay hemde Merve ile yarisiyor. Oynama sirasi Begum ve Serenaydaydi buda demek oluyorki Begum Serenayi yeniyor.
Kizlarin birincisi Serenay ile Merve arasinda, o seyleri takmada bir göruntude sadece 4 tane var demekki o oyun kizlarin/erkeklerin birincisini belirleyen bir asama.

Bu hafta Bozok gitmez demistin ama teorielerine göre :D Ben Acunun isinin Bozokla bittigini ve kavgacilik görevinin Turabinin devraldigi icin Bozoka yol görundugunu yazdigimda benle ayni fikirde degildin :)
yok, konseyde ilk oy hasana verildiğinde @Cengo begüm kurtuldu, bozok gidiyor dedim. pazar günü mesajlara bakabilirsin. ama ben konsey başında turabigil in begümu aday göstereceklerini hilminin karşına turabiyi çıkararak begumu yollayscaklar i düşündüm ama turabigil salak etti hasana seçme hakkı verdi bunu da yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr