Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün kapağı: Begüme yenilen Hakan ile dalga geçen Turabinin Serenaya yenilmesi.

Allahın sopası yok ki, gökten indirsin, geldin mi direğe, sürüne sürüne. :F

Bi insan kapağa bu kadar alışır mı ya? :F

This is CAMOKAAAAA

konuşması da herkese kapak olsun Hasan adamın dibidir dibi müthiş konuştu her kelimesine katılıyorum turabiye karşı tavırlarının değişmediğini de gösterdi gerçekten harika konuştu ya mest oldum

camoka hasan survivorun sefiridir biat edin!

Hiç heyecanlı gelmiyor artık survivor bana :(
bana da gelmiyor hep hasan 1. :F:F heycanı kalmadı artık her hafta yeni bir hüsran yaşıyosunuz :D

hasan batısına devam ediyor. hümanist hasan hakaret işiten dayak yiyen hakana ikiyüzlü derken ona hakaret eden ve dayak atanları korudu. böyle hunanistligi düşman başına verme. hasanin bu söylemi nihat doğanın etek giyenler tecavüzü hal eder mantigla aynı. Hasan bu mantıkla birinci olurken aynı mantıktaki nihat doğan tarihten silindi bu olacak iş mi yani

hasanin birinci olması türk halkının bir kısmının iki yuzlugunun kanıtı. turabi nefreti yani anticilik insanların düştüğü durumu gösteriyor

dogu 5/2

hasan 3/3 erzak gönüllülerin.

ünlüler: 8. - gönüllüler: 10.

günün yıldızları;

ünlülerden; anıl

gönüllülerden; hasan
klasik hasan yine erzak oyununda efsane :D o istatistiklerde bişey var acunun sayfasındaki bazı oyunlar eklenmiyor erzak oyunları eklenmiyor olabilir adam 3-4 puan alıyor son 3 haftada sürekli hesapladım ben yüzdesi çok daha yüksek oluyor acunun sitesindeki sıralama doğru değil

yemin ediyorum adam efsane konuşuyor ya böyle bişey görmedim hasan cidden adamın dibisin süpersin sonuna kadar Hasan

hasan batısına devam ediyor. hümanist hasan hakaret işiten dayak yiyen hakana ikiyüzlü derken ona hakaret eden ve dayak atanları korudu. böyle hunanistligi düşman başına verme. hasanin bu söylemi nihat doğanın etek giyenler tecavüzü hal eder mantigla aynı. Hasan bu mantıkla birinci olurken aynı mantıktaki nihat doğan tarihten silindi bu olacak iş mi yani

hasanin birinci olması türk halkının bir kısmının iki yuzlugunun kanıtı. turabi nefreti yani anticilik insanların düştüğü durumu gösteriyor
beyazsoy adam tek tek açıkladı herşeyi tutarsız hiçbişeyi yok gördüğünü söylüyor kıvırma yok yalan yok tek tek açıkladı yalan bişey var mı yok
kimseyi korumadı zaten söylediği açık onları savumuyorum yaptıkları yanlış zaten çakal turabiyle bozokun savunulacak bişeyi yok :D

@beyazsoy Turabi hakliydi o konuda.Hakan prik yaptı o konuda
hakanı tilki olduğunu daha ilk bölümden buyana söylüyorum ama turabi hakaret ediyor tabiki cevap verecek hakan. turabi arkadaşı taneri yazdı diye begüme hasana durmadan ayar vermedi mi. hakan da arkadaşını koruyacak tabi. burda hasan gerçek hümanist olsa turabiye ayar verir. ne yani aynı mantık nihat doğan mantığı ve tecavüzcülerin mantığı kısa etek giydi ne yapalım hakim bey. turabi ve hasanin mantığı bu

hasan hakanın dediğini söylüyor survivorda başka gerçek hayatta başkayım demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr