MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Sen yarı finaldeki oylama mevzusunu herkese yayarsan olacağı bu Atacak efendi. :ppp: @sokak sanati :A

@Çiğdem- hadi hemcinsim, ben onun neden entrika çevirebildiğini anlıyorum :X da bu iş Dallas meselesine döndü. :noworry:Ceyar çıktın @mrt-06 #ÜçüncüSezonİstifa :bağır:
tatlım ben senin yanındayım herzaman oklavamdan alabilirsins eni kızdıranların geçir kafasına :A:A:A

ahh ahh @mrt-06 yı bizde kuzu gibi çocuk biliyorduk yarışmanın büyük patronu çıktı :F:F:F

Yarı finaldeki olaydan daha yeni haberim oldu lütfen karalama yapacaksanız somut gerçeklerle gelin. :A

Bu dedikoduyu şakayla karışık ilk @Bully başlattı hatta ben de saçmala dedim kendisine. :A Sonra Çiko yaydı. :D
Her zaman kardeşim ortalığı karıştırmak benim işim. :A

@dizi kolik Atacan'ın bir suçu günahı yok cidden lafı ortaya ben kendim attım sizin aranızın iyi olduğunu bildiğim için. :A

Kaybedeceğimi anlayıp gider ayak ortalık biraz karışsın dedim. :F

Yarı finaldeki olaydan daha yeni haberim oldu lütfen karalama yapacaksanız somut gerçeklerle gelin. :A

Bu dedikoduyu şakayla karışık ilk @Bully başlattı hatta ben de saçmala dedim kendisine. :A Sonra Çiko yaydı. :D
Zaten kim benim safımda, kim değil belli değil ki. :ppp: @sokak sanati'na göre zorla kendimi juri yaptırmışım hemde sırf sana oy vermek için. :F Şimdiki aklım olsa boş oy atardım, oylar bölünürdü. :A

Fark etmez, sen sonuçta seninle olan özelimizi döktün masaya. #AtacanaUcuncuSezonaKoltukAyırmayın :bağır:
tatlım ben senin yanındayım herzaman oklavamdan alabilirsins eni kızdıranların geçir kafasına :A:A:A

ahh ahh @mrt-06 yı bizde kuzu gibi çocuk biliyorduk yarışmanın büyük patronu çıktı :F:F:F
Hiç sorma aşkım, kardeş dedik bağrımıza bastık. Meğerse içinde biriktirdiği bir yılanların öcü varmış şovipişikde. :ppp:

Neyse sizin sohbetiniz çok iyi ama ben 3. sezona hazırlık yapavcağım.:A Hadi kib.:F

Her zaman kardeşim ortalığı karıştırmak benim işim. :A

@dizi kolik Atacan'ın bir suçu günahı yok cidden lafı ortaya ben kendim attım sizin aranızın iyi olduğunu bildiğim için. :A

Kaybedeceğimi anlayıp gider ayak ortalık biraz karışsın dedim. :F
Ay senin nifaklarını anladık zaten ama sen üstüne gitsen dahi onun itiraf edip benim özelimi söylemesini yediremedim şu an kendime canım. Aa neyin ne olduğunu anladık yoksa. :X

Neyse @mrt-06 sanırım o gün Show'da Evleneceksen Gel yerine Fox'ta Unutma Beni'yi izlediği için oradaki entrikalardan etkilenip düşünememiş olmasına veriyorum şu anki durumu. :A Başka türlü açıklanacak durumu yok gözümde beyefendinin. :bağır:

Ay senin nifaklarını anladık zaten ama sen üstüne gitsen dahi onun itiraf edip benim özelimi söylemesini yediremedim şu an kendime canım. Aa neyin ne olduğunu anladık yoksa. :X

Neyse @mrt-06 sanırım o gün Show'da Evleneceksen Gel yerine Fox'ta Unutma Beni'yi izlediği için oradaki entrikalardan etkilenip düşünememiş olmasına veriyorum şu anki durumu. :A Başka türlü açıklanacak durumu yok gözümde beyefendinin. :bağır:
O saatte Unutma Beni'yi kaçırmam zaten. :F

Mustafa'yı ve anasını bıraktın mı yoksa? 😱😱

@sokak sanati, sende ortalığı karıştır ondan sonrada yok ben çıkıyorum de. Dur daha seninle hesaplaşamadık be. :bağır: @mrt-06'nın karşısında avukatlığımı yapar mısın lütfen? :noworry:

Uff bir kadının avukata ihtiyacının olduğunuda ilk kez duydum.:F

Zaten kim benim safımda, kim değil belli değil ki. :ppp: @sokak sanati'na göre zorla kendimi juri yaptırmışım hemde sırf sana oy vermek için. :F Şimdiki aklım olsa boş oy atardım, oylar bölünürdü. :A

Fark etmez, sen sonuçta seninle olan özelimizi döktün masaya. #AtacanaUcuncuSezonaKoltukAyırmayın :bağır:

Hiç sorma aşkım, kardeş dedik bağrımıza bastık. Meğerse içinde biriktirdiği bir yılanların öcü varmış şovipişikde. :ppp:
ayyy ne oluyoruz yaaa @sokak sanati nin doldurusuyla @Bully a saldırdık sonra daha olayı anlamadan şimdide @mrt-06 nın başını yiyoruz ve halada olayı anlamış değilim ayol biz bu çocuklardan ne istiyoruz şuan hahaha @sokak sanati sensin bunların suçlusu:F

Hak aramak suçsa evet ben suçluyum. :A Jürileri sorgulamak bir yarışmacı olarak en doğal hakkım. :A