MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Xantier ve dizi kolik Sezen'e kafadan puan verirler zaten nerden çıktı onları jüri yapma fikri :A

Xantier zaten jüri oluyordu.:( Dizikolik kendisi dedi bende kıramadım.:( Hiç öyle niyetle yapmadım biliyorsundur yani.ss

Niye canım programın adında Music''Survivor'' var :F

Çiğdem yok zaten şu aralar oklavayı almaya gitmiş olabilir.:F Bence susalım ve son oyun sessizliğine bürünsün ortalık.:F

Bence şakası bile hoş değil Kaan.
Of tamam geri aldım lafımı hemen de sinirlen. ss Rolleri değiştik gibi oldu sanki :F

Tebrik ederim bu arada kardeşim kaybettim diye üzüldüm ama kazanan sen olduğun için sevindim. :D

Acısıyla tatlısıyla güzel bir sezon oldu finale kadar gelebildiğim için çok mutluyum kimse beklemiyordu ama başardım. :A Minik Serçe'ye tekrar tebrikler. :D

Of tamam geri aldım lafımı hemen de sinirlen. ss Rolleri değiştik gibi oldu sanki :F

Tebrik ederim bu arada kardeşim kaybettim diye üzüldüm ama kazanan sen olduğun için sevindim. :D

Acısıyla tatlısıyla güzel bir sezon oldu finale kadar gelebildiğim için çok mutluyum kimse beklemiyordu ama başardım. :A Minik Serçe'ye tekrar tebrikler. :D
ıyyyyyyyyy çok yapmacık :A:A:A