Kız çirkin ben öyle desem bu sefer de ayy ne kadar yapmacıksın diyecektin
Finale gelmişken kim kaybetmek ister ki @mrt-06 centilmenlik şovu yapıyor işte
Kız çirkin ben öyle desem bu sefer de ayy ne kadar yapmacıksın diyecektin
Cık cık cık centilmensizlik.Aynen kardeşim inşallah ben kazanırım.
Büyük patronu final zamanı açıklayacağım yanlış düşünüyorsun.
Bu Şarkı Benim'i bekle.ay içim şişti bizim 2 haftalık finaller bile daha kısa sürdü şu yarışmanın finalinden
formatını açıklasana ozaman cnm ne zaman yayına giricekCık cık cık centilmensizlik.
Büyük patronu final zamanı açıklayacağım yanlış düşünüyorsun.
Bu Şarkı Benim'i bekle.
sus kız sen bak asiyeden sana mesaj varformatını açıklasana ozaman cnm ne zaman yayına giricek
Bak nasıl da bilmemezlikten geliyor saf kız ayakları he.formatını açıklasana ozaman cnm ne zaman yayına giricek
Tarafını belli et artık yeter ortada kaldığın......gönlüm ikinizle de gençler biliyorsunuz
Stüdyo hazırlıkları sürüyor canım. 😛 Yakında yayındayız!Bu Şarkı Benim başlamadan yayından kaldırılacak gibi @mrt-06
Yani şimdi sen "Lise Defteri" mi olmuş oluyorsun bu durumdaStüdyo hazırlıkları sürüyor canım. 😛 Yakında yayındayız!
Uffff fena vurdun. :S Imm şey ımm hımm kem küm..... Alakası yok bence hem her şarkı yarışması çakma olacaksa ohoooo.Yani şimdi sen "Lise Defteri" mi olmuş oluyorsun bu durumda
offf asıl bizim içimiz bayıldı 1 haftadır bitir artık şu finali daraldım vllaUfff uyuyakaldım. 15 dakkada açıklanır sonuçlar.
offf asıl bizim içimiz bayıldı 1 haftadır bitir artık şu finali daraldım vlla
alabora örneğinide unutma bence cnmUffff fena vurdun. :S Imm şey ımm hımm kem küm..... Alakası yok bence hem her şarkı yarışması çakma olacaksa ohoooo.
Beğenemedin mi la bebeO değilde Yalın mı birinci olacak, şaka? 😱