mutlıuluklar diliyorum düğüne gitmişse gözüne kstirdiği oyuncular vardırtimurcuğum düğüne gitmiş boş yere gitmez buradan birkaç oyuncu kapmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 44836 Ekli dosyayı görüntüle 44837
mutlıuluklar diliyorum düğüne gitmişse gözüne kstirdiği oyuncular vardırtimurcuğum düğüne gitmiş boş yere gitmez buradan birkaç oyuncu kapmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 44836 Ekli dosyayı görüntüle 44837
Aynen Ceyda harcaniyor maraldaCeyda ve Demeti diziye bağlamalı. Olursa şimdiden My paspas oldu kadro bakımından.
bir kere halitten daha iyisi yok erkek oyuncu olarak pas pas yapmaları imkansız my cansu dereyi bile konuk oyuncu yaptırmış cansudan iyi bir bergüzar bir beren varidi boş hayaller kurmaCeyda ve Demeti diziye bağlamalı. Olursa şimdiden My paspas oldu kadro bakımından.
kadroya bağlı antilik durumu dizi nasılsa ses getirecek diye hülya avşar gibi isimlerle doldururlarsa neden anti olmayayım sonuçta hiçbir kanalın ya da yapım şirketinin fanfinisi değilim@sokak sanati @xemrexxx'i anti yapacan diziye bu gidişle.
@sokak sanati @xemrexxx'i anti yapacan diziye bu gidişle.
My'ye her türlü fark atarız zaten sıkıntı yok.Ben bir şey yapmıyorum. MY ile kıyasladık diye şey yaptı.
valla bilemem şu an top oyuncular meryem-bergüzar-ece uslu-cansu dere meryemle cansu dere zaten my de oynadı kalıyor geriye iki isim onlar gelmezse en azından kadın başroller olarak my ye yaklaşamaz erkek başrolde zaten şansları yok@xemrexxx Özgü Namal gelir belki.
My'ye her türlü fark atarız zaten sıkıntı yok.
Ben bir şey yapmıyorum. MY ile kıyasladık diye şey yaptı.
bully dediyse içim rahatladı adam my ye karşı kuzey güney,aşk,merhamet ne varsa izledi hep hüsranMy'ye her türlü fark atarız zaten sıkıntı yok.
valla bilemem şu an top oyuncular meryem-bergüzar-ece uslu-cansu dere meryemle cansu dere zaten my de oynadı kalıyor geriye iki isim onlar gelmezse en azından kadın başroller olarak my ye yaklaşamaz erkek başrolde zaten şansları yok
Merhamet izlemedim totoş o @yakup09'ın dizisiydi. Finaline biraz baktım sadece. ssbully dediyse içim rahatladı adam my ye karşı kuzey güney,aşk,merhamet ne varsa izledi hep hüsran
senin sevdiğin oyuncular olması bişiyi değiştirmez zaten birkaç isimle olacak iş değil my de tüm kadro iyiydi ilk 2 sezonKadın başrol olarak; Gökçe Bahadır, Özgü Namal Beren varsa MY'yi eritir.😉
Kösem Perşembe olsun Poyraz da etkilenmemiş olur böylelikle. Meryem'in dizisi Çarşamba'ya gelsin tutmacağı çok açık zaten.Hem MY'ye hem Vadi'yi yıkacağız.
aç bully kendini darı ambarında görürmüş sen musicsurvivora odaklan finalde kaybetmeFMerhamet izlemedim totoş o @yakup09'ın dizisiydi. Finaline biraz baktım sadece. ss
Beren'im my'yi yıkacaktır rahatlıkla.
pazartesi paramparça salı kyg var diğer her günü müsait starın hrhangi birine gelebilir meryem sıkıntı yok vadi bile 6 reytinge düşmüş ab de 4 alıyorKösem Perşembe olsun Poyraz da etkilenmemiş olur böylelikle. Meryem'in dizisi Çarşamba'ya gelsin tutmacağı çok açık zaten.
senin sevdiğin oyuncular olması bişiyi değiştirmez zaten birkaç isimle olacak iş değil my de tüm kadro iyiydi ilk 2 sezon
Meryem'in dizisi boş günde bile zor tutar gibi.aç bully kendini darı ambarında görürmüş sen musicsurvivora odaklan finalde kaybetmeF
pazartesi paramparça salı kyg var diğer her günü müsait starın hrhangi birine gelebilir meryem sıkıntı yok vadi bile 6 reytinge düşmüş ab de 4 alıyor
özgü olabilir ama timur aptal değil özgüyü almaz beren olursa özgü bereni gölgeler performansıyla gökçe bahadırın daha reytingli işi yok yaprak dökümü sayılmaz onda 7-8 başrol varidi belki berenin yanına serenayı alırlarsa dizi iş yaparSen bir kaç isim saydın. Bu dediğim oyuncular şuanın en başarılı ve kendini en fazla kanıtlamış oyuncular.
Özgü Namal Antalya ödülünü aldı o bile yetmeli sana.
@Bully Poyraz gelecek sezon eriyecek zaten. İlker'ide diziye alırız. Hatta Burçin'e gelsin.
hayal kurma melun daha kadro belli olsun ondan sonra yorum yapMeryem'in dizisi boş günde bile zor tutar gibi.