MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
araba dışında zalimi geçebilicek parça yoktu bu yarışmada bence normal şartlarda yalın kazanır ama ben 2 sezondur şunu çok iyi anladım bu forumun müzik zevki 20-25 yş arası gencleri kapsayan bir müzeik zevki değil içi geçmiş 70-75 yaş arası ihtiyarların müzik zevkinden oluşuyor:F
yabancı şarkıcı sevilmez grup şarkıcılar sevilmez popüler türk popçularda sevilmez tarkanla musti mega starları bile beğendiremedik bunlara @Maskeli Fedai ile :F:F:F
sende forumun bu müzik zevkine göre son durağa geldin bence sezen kazanıcaktır @mrt-06 forumun yaşlılardan oluştuğunu çözmüş 3.sezonada orhan gencebay ile hazırlanıyor hahah:A:A:A
Sezen herkese hitap eden bir sanatçı yanlız. :D

Bu saatten sonra kazanamasam çok da önemli değil @mrt-06 kardeşim kazansa da kendim kazanmış kadar mutlu olacağım. :D

Ben Yalın'ın en efsane parçası Zalim'i finale taşıyarak gerekeni yaptım içim rahat hani Zalim'i kullanamadan elenseydim üzülürdüm ama kullandığım için sıkıntı yok. :D
Teşekkürler karşim de bu laf bir tanıdık geldi, sen anladın. :A

Tevazuya gerek yok teveccühlerinize layık olmaya çalışıyoruz. :A
Tövbe tövbe yanlış okudum şu cümlendeki 4. kelimeyi. :F

Neyse jüriler ankete oy kullanmasın belki biri denk gelirde gurur diye tekrar yazdım...
Biz oy kullanabiliyor muyuz? :A

Mesaj sayılarından da utanmıyorsun ele veriyor seni. :A Sesimi beğenmiyor olabilirsin saygı duyarım daha iyisini senden bekleriz. Varsa o kargatif sesine güvenin. :A
mesaj sayımda ne varmış 99 bin olmuşum 100 bin olunca senle @Çiğdem- i ayaklarınıza çimento döktürüp denize attırıcam destereyi de attırırdım ama o totosu varken batmaz yüzeye çıkar o :)
,sesim iyidir benim :A

mesaj sayımda ne varmış 99 bin olmuşum 100 bin olunca senle @Çiğdem- i ayaklarınıza çimento döktürüp denize attırıcam destereyi de attırırdım ama o totosu varken batmaz yüzeye çıkar o :)
,sesim iyidir benim :A
Sesin iyiyse bir tane paylaş bakalım. Bak ben sesime güveniyorum ki paylaşıyorum. :A

Sesin iyiyse bir tane paylaş bakalım. Bak ben sesime güveniyorum ki paylaşıyorum. :A
iyi oluyor işte sen paylaşınca gülüyoz o ka:A
anca öpücük paylaşırım ben :F
Adsız.png